Miért van ez? 162 cm magas,47 kiló vagyok. Ezt szeretném tartani
162 cm magas, 47 kiló vagyok. Ezt szeretném tartani, de már újabban minden nap kb 3000 ! kalóriát viszek be. Egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne egyek. Ráadásul, rendszerint inkább édességeket. Hogyan tudnám megállni ezt az édesség zabálási rohamot? Már 48,2 -őt mutat a mérleg. Kétségbeestem.
17.fiú
Nem kell annyit zabálni. Pont.
Ha nagyon rajtad van az édességfaló roham, akkor egyél meg egy krémest vagy egy dobostorta szeletet és nyomj be mellé 1-2 almát. Így kizárt, hogy repetázni akarsz (hiszen tele vagy).
Az édesség hirtelen eltelít, úgy mint egy pohár víz..Válaszd a vizet, és nem fogod kívánni az édességet se, meg semmit!:)
Igyál minden étkezés előtt vagy 2dl vizet, és lassan egyél. A falás és az evés között hatalmas a különbség. Az agyadnak fel kell fognia, hogy étkezel...az pedig idő! :) Szóval víz és lassú evés! :) Cukor helyett, pedig méz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!