Szerintetek hány kiló lehetek? 167 cm magas mellkörfogat 102cm csípőm sajnos 92 cm derekam 102cm comb 57 cm karom 30cm
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 15:36
5/9 A kérdező kommentje:
76 kiló kb 1 hete fogyózom...remélem lemegy pár kiló
ez már sok nagyon???
2013. jan. 19. 17:44
6/9 anonim válasza:
Egy kicsit sok vagy még, én is 168cm vagyok és 88-65-90, comb 52cm. A derekad nagyon sok, a combod viszont elég jó!
Te alma alkat lehetsz, ezért kerüld a lisztes, tésztás, cukros dolgokat. egyél helyette kefírt, joghurtot, húst zöldséget, halat, gyümölcsöt. Legalább 10 kiló mínuszt le kellene adnod, az sokat javítana :)
30N
7/9 A kérdező kommentje:
igen kedves utolsó ez a cél... csak nagyon nehéz....igazad van alma tipus vagyok. terhesség után lettem ilyen
2013. jan. 19. 21:03
8/9 anonim válasza:
A derekad vastagabb, mint a csipőd? Nem mérted el?
Vigyázz a derekad körfogatára, mert sok betegség okozója.
9/9 A kérdező kommentje:
tényleg most ... nézem fordítva írtam:-) de idiot vagyok...
bogy.. demég igy is sok a 90 cm.,.
2013. jan. 21. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!