Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Most akkor ez hogy van?

Most akkor ez hogy van?

Figyelt kérdés

Napi 500 kcalt eszek, kb 700at mozgok le, es kicsit fogyok, de inkabb izmosodom. igaz, napi 2 protein shaket iszom meg, de az etkezest helyettesit.

ket orat mozgok naponta, 1 aerob es 1 ora Rubint Reka. ennyi mozgassal is ugyanolyan sovany tudok majd lenni, mint ha csinalnek balami drasztikus dietat es alig mozognek? mert nem akarok vastag izmokat, elsosorban lefogyni akarok, es utana feszesiteni...

2013. júl. 29. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:

"mint ha csinálnék valami drasztikus diétát...'

drasztikus diétát csinálsz, csak úgy mondom. Majd ne csodálkozz ha összeesel torna közben

2013. júl. 29. 22:07
 2/6 A kérdező kommentje:

nem esek ossze, a feherje boven ad energiat, es edzes elott szoktam enni.

de azt tenyleg bizarnak gondolom hogy alig eszek, a feherjem is 100 gramm alatt van, megis az izom fejlodik, ami jo, csak most fogynom kene elso sorban

2013. júl. 29. 22:13
 3/6 anonim válasza:
ha protein shaket iszol és ráedzel akkor az izomzatod növeled ez nyilvánvaló... a rubint réka torna különösen erősítő. a futás és biciklizés nem ANNYIRA izmosít, inkább csak zsírt éget. :)
2013. júl. 29. 22:14
 4/6 A kérdező kommentje:

eddig mindig sikerult rekaval lefogynom, lehet a shaket meg hagynom kene a fogyokura idejen.... :(

de igy is csak 40 gramm feherje van a ket adagban!! es mar ugy hozzaszoktam:(

2013. júl. 29. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld
2013. júl. 29. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó: igaz is, aki hülye haljon meg...
2013. júl. 29. 23:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!