Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Le tudok így adni 8-10 kilót...

Le tudok így adni 8-10 kilót 1 hónap alatt?

Figyelt kérdés

170cm / 62 kiló

Minden nap sportolok, csak olyan ételeket fogyasztok ami belefér a diétába, semmi cukor, liszt stb!

Minta:

Délelőtt 1 óra aerob, utána 50 gramm zabpehely

Ebéd: 100 gramm csirkemell zöldséggel

délután: 100 gramm natúr joghurt vagy gyümölcs, vagy tojásfehérje

délután még 20 perces hasizom blokk

vacsora: 1 adag protein shake

Tudom hogy nem egészséges, mindennel tisztában vagyok de ezt most muszáj!

Annyit szeretnék megtudni hogy szerintetek sikerül így ledobnom ennyi kilót? esetleg még ötletek?

2013. júl. 28. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:

inkább próbáld ki a zsirleszivást, hatásosabb és gyorsabb is

helyi zsirégetés nincs, a kaja meg marha kevés

2013. júl. 28. 19:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Megis ki mondta neked hogy hiszek a helyi zsiregetesben? mindenhonnan fogyni akarok, nagyokos!!!
2013. júl. 28. 19:15
 3/6 anonim válasza:

először is, a kulcsszavakat nem kötelező megadni ;)

én a te érdekedben szeretném ha nem próbálkoznál ezzel, mert nagyon rövid idő alatt szeretnél túl sok feleslegtől megszabadulni

a heti 0,5-1 kg a normális...

szerintem meg lehet csinálni, de nagyon ki fogsz száradni és izomvesztés is lesz, le fogsz gyengülni...lehet még beteg is leszel és sérülékenyebb is, szóval így állj hozzá :/

2013. júl. 28. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy lehet ennyit fogyni 1 hónap alatt, ha mégis, tényleg az lesz, amit az utolsó válaszoló ír..plusz készülj fel arra, hogy pár hónap múlva a dupláját szeded majd vissza.

Komolyan nem értem, hogy miért mindenki 1 hónap alatt akarja leadni az összes feleslegét, amikor sokkal tovább tartott az is, amíg meghízott..

2013. júl. 28. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
:( bocsánat :(
2013. júl. 28. 21:46
 6/6 anonim válasza:
NEM!!!
2013. júl. 28. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!