Le tudok így adni 8-10 kilót 1 hónap alatt?
170cm / 62 kiló
Minden nap sportolok, csak olyan ételeket fogyasztok ami belefér a diétába, semmi cukor, liszt stb!
Minta:
Délelőtt 1 óra aerob, utána 50 gramm zabpehely
Ebéd: 100 gramm csirkemell zöldséggel
délután: 100 gramm natúr joghurt vagy gyümölcs, vagy tojásfehérje
délután még 20 perces hasizom blokk
vacsora: 1 adag protein shake
Tudom hogy nem egészséges, mindennel tisztában vagyok de ezt most muszáj!
Annyit szeretnék megtudni hogy szerintetek sikerül így ledobnom ennyi kilót? esetleg még ötletek?
inkább próbáld ki a zsirleszivást, hatásosabb és gyorsabb is
helyi zsirégetés nincs, a kaja meg marha kevés
először is, a kulcsszavakat nem kötelező megadni ;)
én a te érdekedben szeretném ha nem próbálkoznál ezzel, mert nagyon rövid idő alatt szeretnél túl sok feleslegtől megszabadulni
a heti 0,5-1 kg a normális...
szerintem meg lehet csinálni, de nagyon ki fogsz száradni és izomvesztés is lesz, le fogsz gyengülni...lehet még beteg is leszel és sérülékenyebb is, szóval így állj hozzá :/
Nem hinném, hogy lehet ennyit fogyni 1 hónap alatt, ha mégis, tényleg az lesz, amit az utolsó válaszoló ír..plusz készülj fel arra, hogy pár hónap múlva a dupláját szeded majd vissza.
Komolyan nem értem, hogy miért mindenki 1 hónap alatt akarja leadni az összes feleslegét, amikor sokkal tovább tartott az is, amíg meghízott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!