Szerintetek nagyon sokat ettem?
Kicsit bűnöztem ma. Elég sok kalóriát bevihettem. :( Egyébként max 130. Kcal-t szoktam enni egészseges ételekből, de ez jocskan több lett ma. Mi a vélemènyetek? És kb hány kcal?
Reggeli: 2 abonett kenyer, 1 natúr activia, 15 dkg csirkemellsonka, fel paprika, fel bogre feketekave pici tejjel
Ebed: 1 boci ivojoghurt, kb fel kilo gorogdinnye, 15 dkg cseresznye
Uzsonna: 1 szelet sajt, 1 oszibarack
Vacsora: 8 kupak meretu turos pogi :(
#9: Ez esetben masszívan kárhoztatom a pogácsát (minden fő összetevője tiltólistás nálam, persze ez én vagyok), de legalább nem volt sok :D
#12: A gyümölcsökben a vitaminokon kívül van rost, különböző ásványi anyagok, s aminosavak is. Persze ilyen picike mennyiségben az utóbbi is pici :) Ezt valami hozzáértőbbnek kéne összeírni, én csak azt tudom, hogy az teljesen jó, ha annyit eszem belőle, amennyit akarok (nem szoktam kilószámra kívánni, de abból se lenne semmi).
A gyümölcsöket semmiképpen nem bántanám, teljesen természetes gyümölcsszezonban gyümölcsöt enni, nem banánt vagy narancsot eszik...
Hogy a fogyásra milyen hatásuk van, az jelenlegi személyes kis kutatásaim tárgya, bár szerintem masszívan attól függ, mi mást eszik az ember s mennyit mozog. Az köztudott, hogy a gyümölcsnapokkal fogyni szokott az ember.
Mindenesetre van neki (amúgy ennyi gyümölcsben már egypár ásványianyag és vitamin ajánlott értéknek igen nagy százaléka szerepel, a szolid ajánlások szerint megvan a C-vitamin és csak a dinnyéből majdnem megvan az A - forrásom a nutritiondata.com, remélem, jól számoltam). Sok kicsi pedig amúgyis sokra megy.
De ha kicsi a gyümölcs, akkor végképp nem okozhat gondot, hisz kalória- és szénhidráttartalma is apró. Bezzeg az élvezet faktor ott van a szeren. Ha írói vénám lenne, megereszteném a gyümölcsök dícséretét szép, érzékletes képekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!