Hol rontom el, hogy egyre jobban csak hizok?
Nem regenerálódik a tested, gyűlik a víz az izmaidban, ha ugyan még nem épültek le teljesen. (Remélhetőleg ennyi idő alatt azért nem.)
Szerintem reggelire a tejedbe tegyél egy fél kávéscsésze cukormentes müzlit, vagy előző este áztass bele kb. ugyanennyi zabpelyhet, és toldd meg egy ökölnyi gyümölccsel. Ebédre eszel, amit adnak, uzsonna gyümölcs, ez jó, és vacsorára egyél például egy kefirt 5 abonettel, vagy ilyesmit. Ezzel nem eszel sokkal többet, mint eddig, de a szervezeted érzékelni fogja, hogy nem koplal, folyamatosan kap tápanyagot. (ÉRTÉKES tápanyagot.) Nem áll le az anyagcseréd, tehát ha elmúlsz 30 sem kezdesz majd el úgy hízni, mint pl. én, aki hasonlóan fogyóztam fiatalkoromban, mint te most.
Sportolásban érdemes 1-2 napot kihagyni két edzés között, ezt is jó néven veszi a tested. Jógázgathatsz a pihinapokon, ha van lehetőséged, vagy sétálj, az is mozgás, de nem szabad agyonterhelni magad, mert azzal csak ártasz a szívednek. Ha minden nap pont ugyanazt csinálod, azzal amúgy sem fogsz sokat fejlődni egy hónap után. Inkább hetente emelj a futás távján, vagy intenzitásán, vagy a gyakorlatokat, amiket mellette végzel, variáld, és (FONTOS!!!) minden edzés végén köszönd meg a testednek, hogy ennyi mindent megtett érted ma! :-)
egyél sok zsíros húst, zödségekkel (pl saláta, karfiol, brokkoli,...)
ne ilyen szarokat mint tej meg lisztes menzakaja.. a kevés gyümölcsöt megtarthatod. de tényleg egyél sok zsíros húst és szénhidrátot ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!