Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyors válasz kellene. A...

Gyors válasz kellene. A keményítővel készült vanilia mártásom nem igazán lett mártás, ugyan olyan híg maradt. - Ha lisztet keverek hozzá és úgy próbálom besűríteni, akkor nem rontom el ennél is jobban?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Kevés keményítőt tettél hozzá.
2010. szept. 19. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A keményítővel sűrítésnél arra figyelj, nem szabad utána sokáig főzni, mert pont fordított eseted lesz, nem süríti be, hanem híg lesz! Szóval csak egyet hagyd forrni, és már kész is. Sokkal jobb, mint a lisztes rántás, csak tudni kell vele főzni. Én már nem tennék hozzá lisztet, lehet mire kihűl be is sűrűsödik neked.
2010. szept. 19. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
3 tk volt írva,miután láttam,hogy ez nem biztos hogy jó lesz,a maradék kb 3 ek keményítőt is hozzá tettem.
2010. szept. 19. 11:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Bár úgy lenne! Akkor várok amíg kihűl.


A recept úgy írta,hogy addig főzzük gőz felett,amíg be nem sűrűsödik.


Köszönöm a válaszokat!

2010. szept. 19. 11:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát ez egy kalap kaki lett,máskor liszttel csinálom.
2010. szept. 20. 08:35

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!