Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkecomb és édes-savanyú...

Csirkecomb és édes-savanyú mártás jó egybe?

Figyelt kérdés

Kivánom a csirkecombot is és az édes-savanyú mártást is.

azon gondolkodom,hogy együtt kellene őket megcsinálni.


jó lehet úgy?

Egyáltalán a csirkecombot csak megpiritom előtte és a mártással együtt főzöm,vagy hogy?


És milyen körettel?

Bár arra van ötlet,kukoricás-borsós rizs.


Vagy inkább csirkemell a mártáshoz,combból meg mást?


2011. márc. 24. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálnám, hogy a csirkecombot először megsütném, majd átforralnám egy pár percig abban az édes savanyú szószban. kivenném rátenném a tányérra és aztán a tetejére önteném a szószt. Szal szerintem simán jó a 2 együtt.
2011. márc. 24. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
És hogy sütnéd meg a combot?
2011. márc. 24. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát sütőben, vagy olajban.
2011. márc. 24. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!