Csirkecomb és édes-savanyú mártás jó egybe?
Figyelt kérdés
Kivánom a csirkecombot is és az édes-savanyú mártást is.
azon gondolkodom,hogy együtt kellene őket megcsinálni.
jó lehet úgy?
Egyáltalán a csirkecombot csak megpiritom előtte és a mártással együtt főzöm,vagy hogy?
És milyen körettel?
Bár arra van ötlet,kukoricás-borsós rizs.
Vagy inkább csirkemell a mártáshoz,combból meg mást?
2011. márc. 24. 20:46
1/3 anonim válasza:
Én úgy csinálnám, hogy a csirkecombot először megsütném, majd átforralnám egy pár percig abban az édes savanyú szószban. kivenném rátenném a tányérra és aztán a tetejére önteném a szószt. Szal szerintem simán jó a 2 együtt.
2/3 A kérdező kommentje:
És hogy sütnéd meg a combot?
2011. márc. 24. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!