Húshoz valami fincsi mártás?
Kapros mártás: 2dl tejföl, kapor ízlés szerint , fél gerezd fokhagyma , 5 csepp citromlé , annyi tej, h eléggé híg legyen
"Tartár": tejföl+mustár+fehérbors
GYümis: magozot meggy ,őszibarack megpucolva összevágva ,(szőlő) ananász, szeder + szegfűszed ez megy bele az áfonyalébe(ezt fel kell forralni egy serpenyőbe , majd utánna a gyümölcsöket)
Remélem segítettem :D Puszi
Egy időben a különböző krém-levesporokból csináltam mártásokat. (Gombakrém, sajtkrém stb.) Ha feleannyi forralt vízbe öntöd a zacsi tartalmát, mint ami rá van írva, és állandó kevergetés közben minél tovább főzöd, annál sűrűbb lesz. Utána öntögethetsz még hozzá vizet, hogy a mennyiség is elég legyen, és úgy főzöd egy ideig.
Próbáld ki.
a porokról jut eszembe, egy időben én is egyadagos krémleveseket kevertem egy pohár joghurtba, plusz egy kis bors. isteni volt a gombakrém, brokkolkrém,sajtkrém,zellerkrémleves por.
száraz húsokhoz hidegen üdítő kísérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!