Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húshoz valami fincsi mártás?

Ráffájel kérdése:

Húshoz valami fincsi mártás?

Figyelt kérdés
Elég sok húst eszek, mindig sütöm őket de már csak így simán sülten kezdem unni, arról nem is beszélve, hogy egyes húsok baromira szárazak. A köret mindig változik igazából nem is nagyon zavar ha kell mindent össze tudok enni. Nagyon hálás lennék, ha tudnátok mondani egy pár szószt vagy mártás vagy akármit amivel leönthetem a kajámat :)
2011. aug. 17. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
paradicsommártás, gombamártás, sajtmártás, fokhagymás tejföl,kapormártás...stb.
2011. aug. 17. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Sztem ezek nem rosszak:)


[link]

2011. aug. 17. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim válasza:
82%

Kapros mártás: 2dl tejföl, kapor ízlés szerint , fél gerezd fokhagyma , 5 csepp citromlé , annyi tej, h eléggé híg legyen

"Tartár": tejföl+mustár+fehérbors

GYümis: magozot meggy ,őszibarack megpucolva összevágva ,(szőlő) ananász, szeder + szegfűszed ez megy bele az áfonyalébe(ezt fel kell forralni egy serpenyőbe , majd utánna a gyümölcsöket)

Remélem segítettem :D Puszi

2011. aug. 17. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Egy időben a különböző krém-levesporokból csináltam mártásokat. (Gombakrém, sajtkrém stb.) Ha feleannyi forralt vízbe öntöd a zacsi tartalmát, mint ami rá van írva, és állandó kevergetés közben minél tovább főzöd, annál sűrűbb lesz. Utána öntögethetsz még hozzá vizet, hogy a mennyiség is elég legyen, és úgy főzöd egy ideig.

Próbáld ki.

2011. aug. 17. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

a porokról jut eszembe, egy időben én is egyadagos krémleveseket kevertem egy pohár joghurtba, plusz egy kis bors. isteni volt a gombakrém, brokkolkrém,sajtkrém,zellerkrémleves por.

száraz húsokhoz hidegen üdítő kísérő.

2011. aug. 17. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) azt hiszem sorba ki fogom próbálgatni őket.
2011. aug. 17. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Fokhagyma mártás: az egész fokhagyma fejnek levágod a tetejét (vagy többnek), meglocsolod olajjal, berakod a sütőbe és megsütöd. Addig elkészítesz egy adag besamelt, és a megsült hagymából kiveszed a gerezdeket (könnyen kijön). Utána turmix, vagy villával összenyomkodod, valami mennyei.
2011. aug. 17. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!