Ma túl keveset ettem eddig, mit (t) egyek?
Én nem csinálnék belőle nagy ügyet, ha egy nap keveset vinnék be, bár ez nálam nem szokott előfordulni. Most kivételesen alacsonyan, úgy 400 kalóriánál tartok, mindezt egy ketogén napon. Igaz, még nem ebédeltem.
De még egy böjtnap sem okoz gondot egy egészséges szervezetben, ha egyébként nem koplal az ember.
De elég hosszú idő van még estig, simán ehetsz még egyszer rendesen vagy kétszer könnyebben. De ha nem kívánod, szerintem ne erőltesd le. S bármit is teszel, ezen stresszelni a legegészségtelenebb, azt gondolom.
Mindent mértél grammra. Sajnos ez már kissé beteges, de ugye nem ez a kérdés.
Mindenképpen túl kevés.
Hát a kenyér tápanyagtartalma szinte semmi. A zöldségek mellette nehezen hasznosulnak.. semmi hús.
utána gyümölcs, szép de nem egy tápanyagbomba.
a bab megosztó, egyrészt jól lehet hízni vele, mint a kenyérrel, éppen több fehérje is van benne de nem a fogyás és az egészség zöldsége. nem is lenne ajánlott babot és kenyeret enni..
Legyen legalább egy normális étkezésed, 4-5 tojás, szalonnával és zöldségekkel tökéletesen megtenné. Egy minőségi étkezés.
Ahogy gondolod.
Azért a dolog furfangjára felhívnám a figyelmedet, mert számodra már olyan természetes, hogy nem veszed észre.
Nem akarsz sem hízni, sem fogyni, számolod a kalóriákat és eszed a babot. Ez nem természetes :)
Az ember annyit eszik amennyivel jóllakik. Ez mindig is így volt!
De akkor én, mi, többiek miért nem hízunk el? Van egy különbség, mi nem tesszük ki a szervezetünket, a hormonrendszerünket olyan ételeknek amelyek felborítanák a zsírégetés/raktározás természetes, egészséges szabályozását. Azaz nem hizlaljuk magunkat.
Cukorral, tejjel, csokitortával, éppen általában babbal sem. A bab kis mennyiségben mint gyógynövény jó erre-arra, de egy babfőzelék az már komoly keményítő bomba. Mindenki érzi ma már, hogy keményítőből (gyors ch) nem nagyon kéne jóllakni. Te is érzed, ezért számolod a kalóriákat!
Hát lehet úgy is ahogy te, én (és ez magánügy, nem kell követni) inkább alapozok olyan élelmiszerekre amelyek táplálóak, nem okoznak hízást/egyéb anyagcserezavarokat. Már csak azért is, mert 'véletlen' az a kaja amiből sokat fogyasztva hízhatnék, még valahogyan más okból is káros lesz. Például a bab olyan lektinbonba, ami a bélfalunkat károsítja, teret engedve egy csomó krónikus nyavalyának, betegségnek. Csak a szemlélet miatt írtam ezt le, abszolút nem kötekedésként vagy beleszólásként.
Nem akartam úgy írni róla, mintha maga a méreg lenne. Csak az objektív ismeretekhez ezek hozzá tartoznak.
Borsó nagyon hasonló mint a bab.
Finomfőzelék az répából, lowcarb zöldségekből van nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!