Mitől iszok paleo alatt ennyire keveset?
Ha nem eszel kenyeret, tésztát, akkor hamar tönkre megy az egészséged. Ha viszont nem iszol elég folyadékot, akkor kiszáradsz és a veséddel is baj lehet.
Felesleges ilyen divatot követned.
Jól is esne 1. választ méltatni, de egyszerűen már nem megy. Azért talán beszélgetnék egyszer egy ilyen emberrel.. látnám hogy néz ki, vajon földig ér-e a lába, hogy áll a szeme egy ilyen embernek? Valóban ember-e?
Kérdező, sokan számoltak be ilyenről. A péktermékek nagyon sok vizet "kívánnak", felvesznek. Ezt pótolni kell, valószínűleg a glutén stb. anyagok semlegesítése, az okozott károk is több vízfogyasztást igényelnek.
Jó a kérdés, hogy miért nem egészség témakörbe tették a paleót. Itthon valószínűleg olyan az általános megítélése mint a divatdiétáké, csodafogyókúráké.
Például a paleo nem is kifejezetten magas fehérje tartalmú, hiszen még csak nem is tartozik hozzá a mindennapos húsevés. Hogy mi szeretjük a husit és esszük..
A másik a tényszerűség. Valóban káros a vesékre a sok fehérje, kevés vízfogyasztás mellett? Nem mindegy hogy igen, vagy nem :)
Én mindkettőt cáfolnám, az utánaolvasások és minden tapasztalat, tanulmány alapján.
Rengeteg helyen tartják úgy, hogy a sok fehérje nem káros, semennyire. Illetve hogy emberfüggő, de ott sem a vesékkel lehet gond, vagy önmagában a fehérjével.
Igazából kínában meg harcművészkednek heti 1 húsevéssel :S Nem tudom hogy csinálják, de valahogy bírni lehet a fizikai munkát is növényekkel.
Mindegy, lesz.arom én is eszem a húst minden étkezéshez, hát ez van. Így is annyi zöldséget eszem mint 4 másik magyar.
Nem, nálam a kezdeti fáradtság, levertség is hiányzott..
Nem sejtet jót a székrekedés, valamit találj ki rá. Zöldség-gyümölcsös nap, utánakérdezés. Én ilyet még nem hallottam, hogy normális táplálkozás mellett székrekedés legyen.
De elég tapasztalt emberektől lehet segítséget kérni, én dobnék egy levelet Szendinek, biztos szívesen megosztja az ezzel kapcsolatos tudását, tapasztalatait. És mindenképpen kell valamit kezdeni, ez a 3 nap nagyon nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!