Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit ettem ma? Keveset?

Mennyit ettem ma? Keveset?

Figyelt kérdés

Reggeli: fitness müzli egy kis tállal, tejjel, egy natúr joghurt, 1 pohár tea cukor nélkül. 10 óra: 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér, vajjal, 1 szelet pulykamellsonka, sok uborka. 13 óra: 1 müzliszelet, 1 alma. 16 óra: 1 magos zsemle vajjal megkenve, sok uborkával, 1 pohár kávé. 18 óra: 1 alma, 1 narancs, 1 kivi.

Nem szeretnék már fogyni, csak súlyt tartani. Így menni fog? Sajnos főtt ételt ma nem tudtam enni, mert egész nap rohangáltam..

2013. ápr. 8. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem sok kalória, sőt, ez már bizonyos tápanyagokra nézve minőségi éhezés...
2013. ápr. 8. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Rengeteg felesleges szénhidrát. Fitness müzli, ami nem müzli, gabonapehely, tele cukorral. Akkor inkább egyél natúr gabonapelyhet, sokkal olcsóbb is. Teljes kiőrlésű kenyér? Felejtős. Müzliszelet? KUKA. Magos zsemle? KUKA. És a ráadás az esti gyümölcscukor dömping.

Egy valami jó az étrendben az uborka. Gondold ezt át.

2013. ápr. 9. 13:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, nem azzal kell fogyózni, hogy keveset eszünk ráadásul azt sem a megfelelő tápanyagokból.
2013. ápr. 9. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!