Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok keveset leadni?

Hogyan tudok keveset leadni?

Figyelt kérdés
15 és fél eves vagyok. Nem vagyok dagadt de modell alkat sem. Ugy 5 kilo korul szeretnek fogyni hogy 52 korul legyek,nekem az az idealis. Hogyan tudnam ezt miharabb elérni? (Kezilabdazok heti 2x).

2013. ápr. 10. 17:48
 1/3 dieta ***** válasza:
A mihamarabb nemigazán jó ötlet.Viszont ha fogyasztasz cukros üdítőket teát édességeket esetleg tanulásközben rágcsálnivalókat ezekről lehet legkönnyebben lemondani,(cukor mentes üdítő,édesítőszerrel ízesíttet tea). Minden étkezésnél néhány falattal kevesebb mint eddig .Hosszad távon eredményt hoz és nem veszélyezteti a fejlődéshez szükséges tartalékokat.A fejlődés alatt nem ajánlott a túlzót kalória elvonás . Viszont a többlet kalória bevitelétől célszerű megszabadulni.
2013. ápr. 10. 19:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot, mindenképpen kiprobalom. :)
2013. ápr. 10. 20:33
 3/3 anonim válasza:
én az édesítő szerrel nem értek egyet.olvastam hogy van ahol azt adják a disznóknak hogy többet egyenek mert az édesítőszernek étvágynövelő hatása van.
2013. máj. 26. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!