Ösztönzésül! Van itt olyan, aki már képes volt megszabadulni 40 kiló súlyfeleslegtől? Ismertek esetleg ilyet? (zöld kéz megy mindenkinek)
Nekem ennyit kellene de olyan lehetetlennek tűnik.
Mindenkit kérek, hogy őszintén mondja el a véleményét és ha van, akkor a tapasztalatait!
Tehát még egyszer: 40 kilós fogyás szerintetek lehetséges? Aki képet tud linkelni, annak nagyon örülnék. :)
23L
Ez közel sem lehetetlen.
Nézd meg őt:
Könyvet is írt, hogy ő hogyan csinálta. Még a bőre is feszes maradt.
Sziasztok, köszönöm a válaszokat!
Ilyen nagy fogyás után a bőrötök milyen állapotban maradt utána?
35 kg. Én a lassabb fogyás híve vagyok, másfél év alatt dolgoztam le a felesleget. Mivel nem voltam mozgáshoz szokva, így nem vághattam bele rögtön a javába, az ízületeimet védenem kellett. Most már aktívan sportolok, de ehhez idő kellett, tehát nálam az étkezések gyökeres megváltoztatása hozta el az első 15 kg sikerét. Mivel időben lassabban zajlott a folyamat, így a bőröm alkalmazkodott, és a jelenlegi mozgás korrigálja a "hibákat". :)
Abszolút lehetséges. Szilárd elhatározás kell hozzá, önmagad által megalkotott, hosszan betartható szabályokkal. Nem a fogyókúra, hanem az életmódváltás a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!