Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép rendelés? (többi...

Számítógép rendelés? (többi lent) (mindenkinek megy a zöld! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hogyha rendelek innen egy gépet akkor azt egyből be is köthetem, és már telepíthetem is a Windowst vagy ez hogy megy? Mik az első tennivalók?

Gép: [link]

Előre is köszönöm a válaszokat !

2012. nov. 17. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, mivel kértél összeszerelést.

Neked annyi lesz a dolgod, hogy csatlakoztasd a dolgokat és telepítsd a Windowst.

2012. nov. 17. 21:50
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha bekapcsolom, már egyből tehetem is be a Windows CD-jét,ugye? 64 bites Windows 7 Prof jó lesz hozzá? Ha a Windows megvan telepítem a drivereket és kész is? Az alkatrészekhez (alaplap,VGA) ezekhez adnak drivereket CD-n vagy nekem kell letöltenem őket? Bocsi a sok kérdésért ! :D
2012. nov. 17. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen,jó lesz hozzá. :)

Persze,hogy adnak hozzá drivert.CD-n van.De a VGA-nak ajánlatos a legújabb drivert letölteni.

Amúgy jó a konfig,arányos :)

2012. nov. 17. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Aha, rakhatod a op-t fel egyből. Drivereket meg adnak hozzá.
2012. nov. 17. 21:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Okés, amúgy majd karácsonyra kapom meg addig esetleg változnak az árak, vagy ezt így nem lehet megjósolni. :D

Tavalyihoz viszonyítva?

Nagyon köszönöm a válaszokat,mindenkinek ment a zöld ! :)

2012. nov. 17. 22:06
 6/7 anonim ***** válasza:
az árak mindig változnak ! lehet hogy karácsonyra pár ezerrel drágább lesz de az is lehet hogy olcsóbb. ez a piactól, a kereslettől, készlettől és még sok más dologtól is függhet.
2012. nov. 17. 22:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Okés! Mégegyszer nagyon köszönöm! :)
2012. nov. 17. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!