Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány kalóriás étrenddel tudok...

Hány kalóriás étrenddel tudok lefogyni (kb. havi 3-4 kilót)?

Figyelt kérdés

95 kg-ról indulok, 160 cm-hez.

Hasi fájdalmaim miatt nem tudok tornázni, lassan a tempósabb gyaloglás (de az ülés és állás) is fájdalmas, így marad a diéta önmagában.

Gyerekkorom óta fogyózok, hol sikerül, hol nem.

Ennek köszönhetően az alapanyagcserém irtó lassú, kb. napi 1600 kcal az, aminél már nem hízok (vagy csak lassú, havi 1 kilós ütemben.)

Mennyi kalóriát kéne ennem, hogy hiánybetegségeim se legyenek, és fogyni is tudjak, lassan de biztosan.

2013. ápr. 25. 07:14
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
Havi 3-4 kiló baromi egészségtelen, havi 2 kiló a normális. És ne a kalóriákat számold,inkább arra figyelj,hogy miből és milyen mennyiségeket eszel. Egyszer-egyszer egy szelet süteménytől nem hízol vissza pl.
2013. ápr. 25. 07:31
 2/7 anonim válasza:
44%

kaloriabazis.hu

veszel egy mérleget és írod mikor mennyit eszel. Rá fogsz döbbenni, hogy mennyire túlzabáltad magadat minden nap, ezért lettél 95 kg.

2013. ápr. 25. 07:44
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

Ezen a kalkulátoron ki tudod számítani, csak pötyögd bele az adataidat.

[link]

2013. ápr. 25. 08:54
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

Havi 4 kg minuszhoz hetente 7000, vagyis napi 1000 kalóriával kell többet elégetned, mint amennyit megeszel. A kalóriabázison beírod a nemedet, korodat, magasságodat, súlyodat. Ott ki fogja számolni a gép, hogy mennyi kalóriára van szükséged. Kalkulátor segítségével a fogyás ütemét is beállíthatod. Sok sikert! :)

Én 162cm/97kg voltam, most már csak 83 kg vagyok. A kalóriabázis segít nekem is fogyni.

2013. ápr. 25. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Pont úgy csinálom ahogy a négyes írta. Napi 1000 kalória minusz és tényleg lemegy havi 4 kg. Kalóriabázis pedig nagyon jó. (14 kg dobtam le eddig) :D
2013. ápr. 25. 16:34
 6/7 Krill válasza:

Kalóriabázist én is tudom ajánlani.

2 hónap alatt 7 kiló :)

2014. júl. 3. 23:12
 7/7 Krill válasza:

Ja és a hasi fájdalmakkal amivel nem tudsz sportolni, fordulj orvoshoz!!!!

A helyes táplálkozással meg fordulj dietetikus orvoshoz, mert 1600 kalória nagyon kevés, és tényleg hiánybetegséged elehet, ami megint csak nem egészséges.

2014. júl. 3. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!