Hány kalóriás étrenddel tudok lefogyni (kb. havi 3-4 kilót)?
95 kg-ról indulok, 160 cm-hez.
Hasi fájdalmaim miatt nem tudok tornázni, lassan a tempósabb gyaloglás (de az ülés és állás) is fájdalmas, így marad a diéta önmagában.
Gyerekkorom óta fogyózok, hol sikerül, hol nem.
Ennek köszönhetően az alapanyagcserém irtó lassú, kb. napi 1600 kcal az, aminél már nem hízok (vagy csak lassú, havi 1 kilós ütemben.)
Mennyi kalóriát kéne ennem, hogy hiánybetegségeim se legyenek, és fogyni is tudjak, lassan de biztosan.
kaloriabazis.hu
veszel egy mérleget és írod mikor mennyit eszel. Rá fogsz döbbenni, hogy mennyire túlzabáltad magadat minden nap, ezért lettél 95 kg.
Ezen a kalkulátoron ki tudod számítani, csak pötyögd bele az adataidat.
Havi 4 kg minuszhoz hetente 7000, vagyis napi 1000 kalóriával kell többet elégetned, mint amennyit megeszel. A kalóriabázison beírod a nemedet, korodat, magasságodat, súlyodat. Ott ki fogja számolni a gép, hogy mennyi kalóriára van szükséged. Kalkulátor segítségével a fogyás ütemét is beállíthatod. Sok sikert! :)
Én 162cm/97kg voltam, most már csak 83 kg vagyok. A kalóriabázis segít nekem is fogyni.
Kalóriabázist én is tudom ajánlani.
2 hónap alatt 7 kiló :)
Ja és a hasi fájdalmakkal amivel nem tudsz sportolni, fordulj orvoshoz!!!!
A helyes táplálkozással meg fordulj dietetikus orvoshoz, mert 1600 kalória nagyon kevés, és tényleg hiánybetegséged elehet, ami megint csak nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!