Szeretnék lefogyni, de vajon milyen étrenddel?
Nos, 106 kg vagyok 15 éves múltam..hétfőn,szerdán,pénteken futok emelett igazolt "focista" vagyok ezért edzéseim is vannak. Szeretnék leadni 25 kg-ot és szeretnék boldog lenni.
Mint látjátok a sport megvan hozzá, de az étrenddel gondom van. tudnátok adni egy jó étrendet, mondjuk 3-4 napra és mindig kezdeném előlről.segítsetek..
Felejtsd el, barátom ! Ha igazolt focista vagy és egy héten ennyit edzel és MÉGIS ilyen kövér vagy akkor nálad komoly problémák vannak. 15 évesen a szervezeted rendkivül sok kalóriát éget, emellett fiú vagy, és még sportolsz is keményen ! Hogy az átokba tudtál igy elhizni ???
Az én tanácsom az,hogy fordulj orvoshoz/dietetikushoz. Én a te helyedben ezt tenném. Nem kerül olyan sokba és legalább egy életig megtanulod, hogyan kell enni. ( Amit egyébként egy 6 éves gyerek is jobban tud nálad )
Egyedül nem hiszem, hogy sokra fogsz menni, mert nálad hiányoznak az alapok. Menj orvoshoz és minden rendbe jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!