Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék lefogyni, de vajon...

Szeretnék lefogyni, de vajon milyen étrenddel?

Figyelt kérdés

Nos, 106 kg vagyok 15 éves múltam..hétfőn,szerdán,pénteken futok emelett igazolt "focista" vagyok ezért edzéseim is vannak. Szeretnék leadni 25 kg-ot és szeretnék boldog lenni.

Mint látjátok a sport megvan hozzá, de az étrenddel gondom van. tudnátok adni egy jó étrendet, mondjuk 3-4 napra és mindig kezdeném előlről.segítsetek..

2010. júl. 29. 22:13
 1/4 bubuzéla ***** válasza:
Számomra megdöbbentő, hogy igazolt focista ennyire nincs képben a táplálkozásról: [link]
2010. júl. 29. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Felejtsd el, barátom ! Ha igazolt focista vagy és egy héten ennyit edzel és MÉGIS ilyen kövér vagy akkor nálad komoly problémák vannak. 15 évesen a szervezeted rendkivül sok kalóriát éget, emellett fiú vagy, és még sportolsz is keményen ! Hogy az átokba tudtál igy elhizni ???

Az én tanácsom az,hogy fordulj orvoshoz/dietetikushoz. Én a te helyedben ezt tenném. Nem kerül olyan sokba és legalább egy életig megtanulod, hogyan kell enni. ( Amit egyébként egy 6 éves gyerek is jobban tud nálad )

Egyedül nem hiszem, hogy sokra fogsz menni, mert nálad hiányoznak az alapok. Menj orvoshoz és minden rendbe jön.

2010. júl. 29. 23:01
 3/4 bubuzéla ***** válasza:
Attól, hogy focizik még simán elhízhat azért, ha mellette szarul táplálkozik. Én is szoktam látni a parkban kövér embereket futni évekig. A futás amúgy se az a kifejezetten zsírégető mozgásforma főleg így nem.
2010. júl. 29. 23:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Januárban még 120 kiló voltam szóval azért valamennyire scak-csak megy:) De azért köszi a segítséget, ti megpróbáltátok:)
2010. júl. 30. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!