Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni?...

Hogyan tudnék lefogyni? Milyen étrenddel? Milyen sporttal?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak ,le szeretnék fogyni minimum. 7 kilót? Mennyi az az idő amivel viszonylag gyosan elérhetem ezt? Kb. 1-2 hónap? és hogyan? Milyen étrend? Milyen sport? ááá össze vagyok zavarodva:S
2009. dec. 10. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Heti 1 kg-al érdemes számolni, az az ideális, tehát 7 hét.

Ne egyél tésztát, édességet, cukrot, burgonyát, ne igyál kólát és cukros löttyöket.

Este kocogj 30 percet, utánna már ne egyél, 18 után semmit.

2009. dec. 12. 23:31
 2/5 anonim válasza:

szióka:) A legtutibb szerintem az : Elhízás elleni tea:D nekem maximálisan bejött ( : bármelyik gyógy-boltban megkapható és kb 5-600 Ft. Felgyorsítja az anyagcseréd is de nem vészesen:D és miután abba hagyod (mert 3 havonta szüneteltetni kell) az anyagcseréd ugyanolyan gyors marad mint a teával:D Csak vigyázz!!! Naponta csak 1 bögrével vacsi előtt ha lehet mert ha túl sokat fogyasztassz belőle akkor fájni fog nagyon a hasad :(

Sport nem lényeges csak ne legyél lusta:D és kajánál pedig kerüld az édességeket valamint a tésztát:D a Durumtészta is nagyon fincsi^^

Sok sikert:) én szorítok neked

puszi 16/L

2009. dec. 12. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Előző válaszolónak: elhízás elleni tea? :O ilyenről még nem hallottam... buta kérdés: nem ment le a melled? Mert én attól félek, hogy megereszkedik :S :-( Szerintem ne egyél hízlaló dolgot, és sportolj, fuss, és csinál felüléseket :-) Nagyon remélem, hogy sikerül :-) én is most próbálok fogyni :S :-)
2009. dec. 13. 10:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2009. dec. 13. 12:24
 5/5 anonim válasza:

Nem ment le:D és hidd el érdemes legalább kipróbálni:D

Minden Herbáriában és DMben kapható:D

2009. dec. 15. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!