Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Sok volt a reggeli?

Sok volt a reggeli?

Figyelt kérdés

Reggeli: 2 virsli, 1 májkrémes abonett + paprika, fél zsemle, fehérje turmix

ebéd: csirkecomb, alma

2013. ápr. 7. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak sz*ar. Minek eszel virslit? Tudod mi van benne? Minek eszel zsemlét? Miért nem veszel teljes kiőrlésű kenyeret?
2013. ápr. 7. 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért, mert ugyan olyan magas keményítő tartalmú sz.ar mint a sima zsemle, hát miért fizetne érte többet?

Amúgy nem volt sok, a virsli tápanyagtartalma kérdőjeles, a májkrémé is, az abonettben hasznos anyag nincs, a fehérje turmix ugyan fehérje, de általában tejes vacak, a paprikának, a csirkének és az almának volt értelme. Alakul ez!

2013. ápr. 7. 15:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm 2.! :))

Próbálok újra fogyózni. Tavaly lefogytam 102kg-ról 83-ra, csak vissza álltam a régi kajákra (egy dekát sem híztam vissza hál istennek) és most újra szeretnék fogyni...

2013. ápr. 7. 17:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Biztos menni is fog, de minél jobban figyelsz az ételeid minőségére, annál könnyebb lesz.

Lehet fogyni májkrémmel meg virslivel, ha kevés zsemlét és abonettet eszel mellé.

De mivel senki sem akarja, hogy fogyás közben levert, fáradékony, vitaminhiányos legyen, ezért szoktuk ajánlani a sok zöldséget, húsokat, amik biztos hogy hasznos tápanyagokat tartalmaznak. Persze, sok minden más is finom :)

2013. ápr. 7. 18:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :))

azt kihagytam hogy a fehérjét vízzel szoktam inni.

2013. ápr. 7. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!