Nem eszem kenyeret, de mit lehet helyette enni? Pl reggeli, vagy ha suliba éhes vagyok.
Nem eeszem kenyeret és cukrot(kivéve gyümölcscukor)
Mármint itthon csak fehér kenyér van(nem, nem tudom megkérni, hogy ne az legyen) és ami egészséges, az a gyümölcs
Nem szeretnék szigorú diétát, a lassan, de biztosan elvet követem (eddig csak annyival, hogy kevesebbet eszem, 6 kg-t adtam le
És reggelire mega suliba olyan kaja kéne, amitől nem korog a gyomrom és maximálisan tudok a suliban teljesíteni, mert ad elég energiát
natur joghurt rizsszelettel (pufassztott rizs"kenyér")
gyümölcssaláta dobozkában
Zabkása? Én azt szoktam a munkahelyemre hozni reggelire. Előző este megfőzöm. Két rész víz (vagy tej), egy rész zabpehely. Én almát és fahéjat teszek bele, ha nem elég édes az alma, akkor egy kis mézet, vagy édesítőt.
De lehet bele tenni mazsolát, meggyet, narancsot bármilyen gyümit, laktató, és nagyon finom.
Szoktam tejjel is készíteni néha, ilyenkor főzök bele egy kis kókuszreszeléket és mézzel édesítem, persze ezzel azért óvatosabban kell bánni.
Az 1 kg-s kiszerelés is maximum 500 Ft körül szokott lenni, és nagyon sokáig elég.
2-300 Ft zsebpénzed gondolom lenne fél kg-nyi zabpehelyre, gyümölcs meg azt mondod úgy is van otthon. De ha elmész anyukáddal vásárolni, meg is kérheted, hogy vegyen. Tesco, Auchan, Lidl, Aldi... mindenhol lehet kapni.
Nem értem mi a gond? Emberek milliói eszik ezt reggelire, akár nem fogyókúrás céllal is, mert egészséges. Anyukának meg kell mondani, hogy egy kg-nyi zabpehelyből egy hónapig reggelizel, ha minden nap ezt eszed, de nyilván nem fogod minden nap ezt enni, viszont egészségesebb, mint a fehér kenyér. És pont.
Mondjuk ezekkel a zabos cuccokkal ugyan ott is lennél mint a kenyérrel, de legalább gluténmentes, ugye?
Tudsz salátát enni. Zöldséget. Ugye az ember természetes tápláléka, vagy mi: húsok, zöldségek. Jóllaksz velük, csak egyél eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!