168/65 kg hoz ez jó? 1,623kcl 168CH 45zsír 149fehérje?
Mert egyre kevesebb a súlyfelesleged.
Meg mert baromi sok szénhidrátot eszel, nyilván nem 168g ch mennyiségű zöldséget eszel.. ugye.
Gondoltam hogy te válaszolsz,köszönöm.sajnos 150g szénhidrát alatt kész vagyok teljesen,fáj a fejem stb...Próbáltam a paleot de nem ment,
Gondolom ha lejjebb viszem akkor a zsírt kéne növelni az meg nembírom..utálom a zsíros kaját :(
A cukorbetegség krónikus anyagcserezavar, testépítő tesa, még évtizedekig nem kell különösebben tartanod.. aztán meg majd igen, de hát sem engem, sem téged nem érdekel az egészséged. Akkor miről beszélünk? :D
Kérdező, hát próbálkozni kell. Az a helyzet, hogy nagyon rá lehet állni a cukrokra, keményítőre, és tényleg elvonási tüneteket tud okozni a csökkentésük. Ez az ún. inzulin rezisztencia állapota, ami igazából egy fizikai függőség. De egyébként ez pár hét alatt megszűnik általában.
Ismered szerintem a véleményem, azt nem tudom írni hogy jó amit csinálsz (ha jónak tartanám akkor én is így ennék mint te) de fogyhatsz vele!
Remek kedves testépítő csakhogy én nem tömegelek :D
Köszi TÁpi :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!