680 kalóriát ettem ma meg csak, még se voltam éhes? Ez hogy lehet? (előtte 2500-3000)
1000 kalóriás diétán vagyok, tegnap 980-at ettem meg, ma már csak 680-at, még se voltam éhesebb, mint tegnap, és látszólagosan többet is ettem ma mint tegnap
4 szelet bakonyi teljes kiörlésű rozs kenyér, 2-2 szelet, közötte, uborka, saláta, paprika, 1-1 csirkemellsonka
1 alma
1 diétás joghurt
karfiol leves 2x
Az időpontot azért nem írom mert elég rendszertelen, mivel kisérettségi miatt 4-ig suliba voltam ezért főtt kaját csak 5-kor ettem. és a 2 szendvicset (4 rozs kenyeret) meg a diétás joghurtot, és az almát ettem meg suliban. Vacsorára meg karfiol levest.
Szia!
Nekem a kalóriaszámlálásról, az a véleményem tapasztalat alapjàn, hogy hatásos, de nem egeszséges, és sport/mozgás nélkül igen könnyen visszajön.
Sajnos én 500kcalt ettem naponta, ami igen beteges. Ne is monjam, az eredménye: kezdődő anorexia, beteges önkép, menstruació tartós elmaradása.
Észrevzettem magamon, hogy túl vékony vagyok. Ekkor jött meg az eszem. A strandon megbámultak, nem azért mert olyan csinos voltam, szerintem.
172cm/48kg. Erős csontozatom van, így durván néztem ki.
Elkezdtem normálisan táplálkozni napi 2000kcalt, 8 hónap után 58kg-re felmentem.
Most kismama vagyok, nagyon kell vizyáznom az étkezésemre, hogy a pici eleget kapjon, és én se legyek viziló.
Most 62kg vagyok. 4kg-ot híztam. 3hónapos kismami vagyok. Az orvos, és a családom szerint, szerencsés vagyok, hogy csak ennyi és fokozatosan.
Szerintem fogyassz napi 1500-1800kcalt vagy minimum 1400-at, és ha mozogsz iszonyat csinos leszel, és tartós is lesz! Kemény munkának meg van a gyümölcse:)
Sok sikert kívánok neked, és kitartást!!!
Szia
Köszi a választ de az 1000 kalóriás diétát orvos javasolta nekem :-) Az 500 az tényleg nagyon kevés, de az 1000 az még elmegy, orvosi felügyelet mellett :-)
Szia!
Akkor nagyon jól teszed:-)! Sajnos, nekem nem orvos mellett volt, de jobb lett volna;(
Sikerülni fog biztosan és nyáron magabiztosan bújhatsz fûrdőruhába!:-)
Sok sikert Neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!