Ha éhes vagyok az azt jelenti hogy az előző kajálásból bevitt kalóriát teljesen elégettem?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el fogyókúrázni, és azt szeretném kérdezni, hogy pl. megeszem az ebédem és 3 órakor éhes leszek az azt jelenti, hogy ebéddel bevitt mondjuk 800-1000 kalóriát elégettem/felhasználta a szervezetem? Bocsi a hülye kérdésért:)2011. szept. 18. 20:51
1/6 anonim válasza:
Szép is lenne. Nem ez azt jelenti, h kiürült a gyomrod, ezért vagy éhes.
2/6 anonim válasza:
az éhségnek és a kalóriáknak nincs sok köze egymáshoz és az nem azt jelenti hogy elégetted. ha pl gyorsan felszívódó szénhidrátot eszel az hirtelen megnöveli az inzulinszintedet viszont utána hirtelen le is esik és hamarosan megint éhes leszel, holott lehet bevittél mondjuk 800-1000 kalóriát.
3/6 anonim válasza:
Az éhségérzetet a vércukorszint esése okozza, semmi köze az elégetett kalóriákhoz!
4/6 anonim válasza:
Sajnos nem így van. Mert pl megeszel egy tábla csokit az minimum 500kcal 1 óra múlva olyan éhes leszel mint a farkas. És hát 1óra alatt nem lehet elégetni 500kcalt,csak egy jó órahosszás kardiózással.
5/6 anonim válasza:
Jó lenne, ha így lenne:-D
De gondolj bele:
Megeszel mondjuk egy nagy tányér csirkemelles salátát, tovább bírod vele, mintha mondjuk megeszel egy nutellás palacsintát, pedig az utóbbiban elképzelhető, hogy több kcal van.:-)
6/6 anonim válasza:
A vércukorszintes válasz az igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!