Az koplalásnak számít fogyókúránál mikor kevés kalóriát viszek a szervezetembe, de nem is vagyok éhes?
koplalás amikor babaadagokat eszik valaki...
a normális diétában normális de kicsi adagok vannak 5x egy nap, és főleg fehérje, nem szutyok szénhidrátok (lásd cukor, fehérliszt, stbstbst) akkor nem leszel éhes annyira, viszont a mozgás miatt egész szépen lehet fogyni, és ezt a koplalással ellentétben lehet tartani évekig...
köszi a válaszodat!
őszintén
én 1 nap kb 3x eszek
akkor is mellőzöm a kenyeret a zsíros dolgokat!
fehérjében gazdag kajákat eszek.
6 után már semmit nem eszek
tornázok, futok, biciklizek
Mrolympia
És miért nem eszel 6 után?A nőklapjába olvastad ezt a hülyeséget.Csak az izmokat bontod le azzal,ha nem kajálsz rendesen.Napi 5-6 teljes étkezés minőségi kajákból.
5-6 teljes étkezés?
Nem férnék be az ajtón...
Az 5-6 étkezésnek pont az a lényege, hogy kevesebbet eszel, kb. a 3-szor étkezés adagját osztod el 5 felé.
Kérdező, ha a meleg miatt pár napig nem vagy olyan éhes, mint szoktál, de valamicskét azért eszel + sokat iszol, az nem koplalás. Ha tartósan, hetekig nem vagy éhes, azt bárhogy szépítjük, koplalás - ráadásul gyanús is, miért nincs étvágyad.
Ha a felsoroltakból normálisan ettél, az nem koplalás.
Mrolympia
Teljes étkezés alatt azt értem,hogy mind fehérjét és mind CH-t tartalmazzon a kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!