Drasztikus fogyókúránál hogy lehet elérni, hogy a melleim ne fogyjanak le?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 00:47
1/8 anonim válasza:
A fogyókúra lényege, hogy zsírt adj le. Nem tudod szabályozni, honnan menjen. Szinte biztos, hogy mellből is menni fog.
2/8 Yarra válasza:
Hát igen, ha valaki ezt feltalálná, az biztosan díjat nyerne! :) De sajnos ez Murphy törvénye (és az én tapasztalatom is :( : ha hízol legutoljára a cicire megy a
zsír, ha fogysz, legelőször a ciciről megy le. Persze kivéve az én volt osztálytársnőmet, aki csak a cicire hízott saját elmondása alapján :)
5/8 anonim válasza:
Drasztikusnál nem kell félni,hogy lemegy,mert annál az izomtérfogat csökken,nem a testzsír.
Aztán amikor visszajojózod még nagyobb is lehet,mint előtte,csak csoffadt.
6/8 anonim válasza:
-26kg után,nekem úgy összemet a mellem hogy az siralmas :/
Szerintem ez nagyobb súlyfeleslegél elkerülhetetlen.
7/8 anonim válasza:
"drasztikus" azaz sz.ar diétánál izmot veszítesz, a melledet nem kell félteni.
normális diétánál.. írták, genetika kérdése honnan mennyire fogysz.
8/8 anonim válasza:
Én 30 kilót fogytam, de szerencsére mellből nem sokat, genetika kérdése szerintem, hogy kinek honnan megy le, én ugyanúgy D kosaras maradtam, csak a kerület lett kisebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!