Mennyi idő alatt fogynék le 15kg-t ezzel a diétával?
2napja csinálom
1nap nem ettem semmit csak este egy tanyer levest es egy ivós youghurtot (200 ml) 160 kaloria
2nap reggelire:ivós youghurt ebed- vacsi parolt kukorica virslivel paradicsommal paprikaval es egy ivós youghurt ja es amikor haza rrtem 4kor akkor ettem egy almat eg mandarint es egy ivós youghurtot
Tudom nem vmi sok..es letszi ne gyertek nekem azzal h nem igy kell fogyni....
Jaj, a youghurtos lány. Kb az ötödik fantasztikus diétát próbálod, minden egyes alkalommal elmondták, hogy nem jó, de te akkor is ragaszkodsz az ilyen ostobaságokhoz.
Tudod mit, akkor csináld, szuper lesz!
es letszi ne gyertek nekem azzal h nem igy kell fogyni.
Akkor fogyjál így, ha ennyire önfejű vagy, de számolj a következményekkel: tápanyag hiány: kihullik a hajad, letörik a körmöd, szuvasodik a fogad, bűzös lesz a leheleted és akkor a pattanásokról, csontjaidról és az izmaidról nem is beszéltem.
Szerinted mi a joghurt? Cukor és egy nagy adag boci növelő. A kukorica keményítő, a virsliben meg kitudja mi van. Keveset eszel, ráadásul szemetet. Egyenes út az intenzív osztályra.
Hát te tudod, minden esetre ne lepődj meg ha a fiúk bottal sem piszkálnak majd meg.
Be lehet kapni :D
orlnék h ha a kérdésemre válaszolnátok
Kb. 2 hónap alatt.
Most elégedett vagy???
A kórházban majd meglátogatlak...
Szerintem több lesz, mint két hónap, mert egy idô után lelassul az anyagcseréje. Na, akkor majd még kevesebbet fog enni, és így tovább. És a végül jó ocsmányul fogsz kinézni, kedves kérdezô, lógó bôrrel, nulla izomzattal, de perszre ez nem érdekel, mert egyrészt azt hiszed, hogy nem így lesz, másrészt te mindenáron gyorsan akardz fogyni.
Hát hajrá, legyél csúnya és egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!