Március 8. -ig letudok 8-9 kg-t fogyni kőkemény diétával és mindennapos mozgással (1-2óra)?
Az már egy hónap sincs. A válaszom: NEM!
(Amúgy nem is lenne egészséges. Heti 0,5 kg egy normális, tartós fogyás)
Napi 1200 kalóriánál semmiképpen ne fogyassz kevesebbet. A 400 kalória nem fogyókúra, hanem koplalás. Gondolom, egészséges szeretnél maradni és vissza sem kívánod hízni a kilóidat. Ilyen mértékű kalóriabevitel csökkentés egy örökké tartó jojóeffektushoz vezet. (Ha csak egy kicsivel is többet eszel majd ennél, azonnal visszahízol).
Lassabban, de tartósabban.
Sok sikert!
Lehetséges. Én egyszer leadtam 10 kilót egy hónap alatt, napi 500-800 kalória között ettem.
Aztán szépen vissza is jött és persze zsírból egy csepp sem ment le, csak lebomlottak az izmaim mert bepánikolt a szervezetem, hogy éhen fogok halni.
Havi 2-4 kg fogyás az egészséges ezt lehet tartani és rendszeres edzés mellett nagyrészt zsírból fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!