Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez szerintetek mennyi egy napra?

Ez szerintetek mennyi egy napra?

Figyelt kérdés

reggeli:30g zabkorpa,1dl zabtej,1kanál lekvár

ebéd:1tányér zöldségsaláta

vacsora:1müzliszelet

2013. febr. 5. 14:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudni kéne ilyeneket is ,hogy hány kg-vagy, sportolsz-e, fogyni akarsz? de akárhogy nézem ez olyan durván 30 gramm ch és kbb 0 gramm protein, magyarul semmit nem fogsz vele elérni, max rövid távon ledobsz pár kg-t.Javaslom a Sárga Kapszula elolvasását.
2013. febr. 5. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:

A zabkorpa tele van szénhidráttal, a lekvár cukorral, a müzli szelet megint csak cukros.

30 g zabkorpa 100 kcal, 17 gramm szénhidrát. Szilvalekvár (nem tudom milyen lekvár és milyen kanálról van szó) semmi más nincs benne csak szénhidrát, felesleges üres kalória. 1 dl zabtej ebben van 1 gramm fehérje és 8 gr szénhidrát 50 kcal.

1 tányér zöldség saláta: nem tudom mekkora a tányér és milyen zöldségek vannak benne.

1 müzli szelet. Milyen? 1 cerbona müzliszelet 84 kalória, 14 gr szénhidrát, 1 gramm fehérje.

Ma bevittél 2 gramm fehérjét a szervezetedbe és legalább 40 gramm szénhidrátot.

Én is ennyi szénhidrátot eszek egy nap, de 110 gramm fehérjét mellé, és heti 1,5 kg-okat fogyok ZSÍRból.

2013. febr. 5. 14:57
 3/3 anonim válasza:
Nem kell gr.okat mérni,meg kalóriákat! Én 1 év alatt 20kg.ot fogytam úgy,hogy megfeleztem az ételadagokat. (reggeli,ebéd,vacsi).Sok ásványvizet ittam,és heti 3x aerobikoztam! Sok sikert!
2013. febr. 7. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!