Miért van az, hogy 2-3 hete fogyózom és ahelyett h fogynék, inkább hízok?
1-1,5 kilóval vagyok több, pedig nem eszek sokat és heti 3x tornázok is, igaz csak fél órát. Sokat sétálok. Tavaly ilyenkor ugyanígy fogyóztam, és nem volt ilyen. Akkor elég szépen olvadtak a kilók.
169cm/75kg nő
És nincs egyéb mellékes bevitel?
Gyümülcslé pl, vagy akár a sütéshez használt olaj, meg vedd figyelembe hogy ezek az adatok jellemzően nyers kajára vonatkoznak. Lehet plussz a főzeléknél a rántás még.
Meg a szénhidrát soknak tűnik nekem a fehérje meg kevésnek a diétához ezek aránya nem túl ígéretes.
Ha főzök nagyjából hozzászoktam számolni az olajat pl. A gyümölcsleveket (ritkán iszok), kávét... is számolom. Nincs szándékomban becsapni magam. Tény, hogy 1*-2* túlléptem a keretem egy héten, de nem mérvadóan.
Amire gondolni tudok (tudom is, hogy hiba) hogy reggel nem szoktam enni. Egyszerűen nincs étvágyam, nincs is időm rá, hogy egyek. Általában 1 óra körül alszik el a gyerek/vagyok kész az ebéddel. Ilyenkor szoktam reggelizni.
B@romi sok szénhidrátot eszel. Ahhoz képest, hogy 40-50g alatt is maradhatnál, 200g fölött vagy.. nem is tudom mikor ettem utoljára annyit, hát nem tegnap volt.. Mondd csak, milyen érzés? :D
Nagyon sok szénhidrát, és feltételezem gluténnal sem spórolsz. Ezek után semmi csoda nem lesz a hízás, betegségek mögött..
Nem mondtam, hogy mindet elfogyasztom, alatta szoktam maradni, én csak azt mondom amit a program kiírt nekem.
Csak néhány példa az elmúlt napokból:
01.30: 77g
02.01: 56g
02.02: 86g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!