Minden nap elhatározom hogy életmódot váltok, ami a suliban működik is de amint hazaérek ahelyett hogy gyümölcsöt ennék és mozognék, elkezdek csokit zabálni?
Figyelt kérdés
Van aki fogyózik és szívesen levelezne velem? Egyszerűen nincs elég akaraterőm, hatalmas darab vagyok...18 éves lány.2012. dec. 11. 19:23
2/10 anonim válasza:
Sajnos en is hasonlo vagyok hozzad.Delig semmi problema,de amikor hazaerek akkor jon hogy egyek tobbet.Ha akarod beszelgethetunk.Irj uzenetet.14\L
3/10 ...SZERINTEM... válasza:
Nálam pont fordítva van. A suliban nem megy otthon meg igen :)
4/10 anonim válasza:
Ha az nem ad elég akarat erőt, hogy nagy darab vagy és szarul nézel ki, akkor mi fog? Attól nem oldódik meg semmi, hogy egymásnak nyekeregtek e-mailben, hogy mi mindent összeettetek.
5/10 anonim válasza:
Kéne melléd egy biztonsági őr, aki rád szólna amikor csokit akarsz enni. Egyébként a csoki nem hízlal, csak a megfelelő mennyiségig, tehát nem tömni magad vele.
6/10 anonim válasza:
Van egy ötletem. Vegyél egy nyulat, és amikor csokit ennél, menj oda hozzá és etesd meg szénával, répával, nyuszikajával. Őket jól lehet tömni, mert a nyuszo mindig éhes, és dobbangat ha nem kap enni. Vele le tudnád foglalni magad, tudnád őt kényeztetni magad helyett, simogatni is lehet, jó kis puha szőre van. Foglalkozol vele 1 órát és el is felejted, hogy enni akartál.
7/10 anonim válasza:
én is ugyanígy vagyok írj üzit ha akarsz hátha tudjuk egymást bíztatni.
8/10 anonim válasza:
Szia! Velem is ez van. Már ott tartok hogy naponta elhatározom hogy akkor ma fogyózás van, de aztán hazaérek és megy a zaba! Ha akarod írj, én szívesen leveleznék. Talán nekem is segítene! :) 16/L
9/10 anonim válasza:
ne legyen otthon csoki, ennyi :) ha elmondod anyudnak, hogy szeretnél picit fogyni, ezért lehetőleg ne vegyenek édességet, biztos segít (kevesebb kiadás is :P).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!