Ha kalóriaszámlálással fogyózom, bármit bármikor lehet enni, csak ne lépjem túl a pl.1200 kalóriát naponta?
Elvileg nem mindegy de én 6 hónapig 1500Kalóriát ettem max egy nap úgy,hogy nem foglalkoztam vele miből áll össze és lement 20kiló!
Persze érdemes összeválogatni és olyanból enni amiben kevés a kcal mert abból többet ehetsz és nem kell éhezni. :)
Nem.
Ideig-óráig megy, koplalással mindenképpen tömeget veszítünk, de ez nem feltétlen zsír fogyás.. El kell foglalni: napi 500 kcal csoki zsír raktározással jár, mert így hat az anyagcserénkre.
Ellenben 3000 kcal zsírszalonna és zöldség nem okoz zsírosodást, mert normálisan emészthető tápanyagok.
De legyen más: a 811 nyers vegán táplálkozás kifejezetten jó példa rá, hogy több ezer kalóriányi gyümölcsöt meg lehet enni. És? A gyümölcscukor (bár hosszú távon károsnak tartjuk) megint csak segít bizonyítani: az ételek, tápanyagok hatásait kell ismerni, a kalóriatartalom irreleváns!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!