egyáltalán nem..gyümölcsöt bármilyen mennyiségben lehet enni..sosem elég belőle..minnél többet eszel annál jobb :D diétádat is segíthetik a gyümölcsök de ha lefekvés előtt iszol egy pohár joghurtot mégjobb eredményeket érhetsz el :) nemértem miért gondolod h. nem szabad?! a gyümölcsből fogyaszthatsz korlátlan mennyiséggel..;) persze nem egy fajtából..abból is változatosan :D
2013. jan. 3. 23:22
2/11 anonim válasza:
Azért nincs igazad első...hiába eszel sok gyümölcsöt, a szervezeted nem fogja tudni elraktározni azt a sok vitamint és csak kárba vész. Meg kitudja, rosszul leszel, hasmenést kapsz, ilyenek...
Milyen gyümölcsöket eszel? Ettől többet már ne egyél egy nap..Szerintem elég ha délelőtt megeszel 2-3 darab valamit, meg délután. :)
2013. jan. 3. 23:43
3/11 anonim válasza:
Fölösleges ennyi gyümölcscukor..
Ahogy az 1200 kcal is fölösleges (bár jó spórolós).
Normális ételekkel jóllakásig ehetnél, és fogynál, nem kellene kalóriáznod..
2013. jan. 4. 01:27
4/11 anonim válasza:
Nem hátráltatja, gyümölcsöt lehet enni. Én volt, hogy egy nap 5 kiló gyümölcsöt megettem, mégis 15 kilót fogytam. A gyümölcscukor nem fenyegetés, nem csinál semmit.
2013. jan. 4. 07:08
5/11 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani mint a többiek nagy része.Gyümölcsöt annyit ehetsz amennyit akarsz.Most készülök a nyári strandolásra és le kellene dobnom 4 kilót hogy a maxon legyek, na és hogy teszem?Napi 4000 kalória gyümölcsből.Ha semmit sem mozgok akkor is bemegy a 3000 minimum és ugyan úgy fogyok 100%ban zsírból (ha van víz abból is).
2013. jan. 4. 09:02
6/11 anonim válasza:
és azt honnan veszed, hogy zsírból fogysz? azt max a végén veszed majd észre, h ja, kevesebb kg vagyok, de mégse nézek ki jól... ha nem viszel be fehérjét, akkor izmot fog bontani a szervezeted...
2013. jan. 7. 22:11
7/11 anonim válasza:
Mivel 8-10% testzsírszázalék körül mozgok általában, hidd el tudom hogy miből fogyok.
2013. jan. 7. 22:17
8/11 anonim válasza:
Nincs semmi, az emberi test jól tolerálja a gyümölcsöt is. Igazat mond, sok vegán van jó izomzatban, alacsony testzsírral. Sok hagyományos, elfogadott táplálkozási módnál JOBB a gyümölcsevés.
Nem ismerem, hogy hosszú távon mennyire lenne jó, de nagyon sok embernek bejön annyira, hogy határozottabban értelmesebb mint ahogyan a népesség nagy része eszik.
2013. jan. 8. 00:01
9/11 anonim válasza:
Ha már lefogytál ilyen módon 14 kilót, akkor mi a kérdés?
2013. jan. 11. 08:39
10/11 anonim válasza:
Nem értek egyet az előttem felszólalókkal. A gyümölcscukor bomlása közben savasítja a szervezetet, azt pedig tudjuk, milyen veszéllyel jár. Szerintem kezdd a napot gyümölccsel, aztán zöldséggel folytatsd. Ha ráguglizol a nyersevésre, sok hasznos tanácsot találsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!