Mennyi volt ez kb?
Figyelt kérdés
Ma kerültem be a kollégiumba és ez a nap kicsit elcsúszott szerintem...
Reggel: 1/2 mézeskenyér (fehér)
4 db. csokiskeksz
1 db. plazma (33kcal)
Ebéd : 1 tànyér leves (főként répa és tészta)
1 csirkecomb bőr nélkül
fél tányér káposzta
Vacsi: hamburger kevés kecsappal,hagymával és a zsömle tetejét nem ettem meg.
Mennyi lehetett? Most nem tudom összeszámolni...
2013. jan. 15. 21:57
1/4 anonim válasza:
A kenyér méretétől vastagságától is függ, egyébként 1/2 mézeskenyér kb 450 kcal. 4db csokiskeksz: 250 kcal kb. Ebéd: ha húsleves akkor 200kcal. nem írod meg hogy hogyan készült a csirkecomb/mekkora a mérete akkor nem tudom pontosan kiszámolni. ha sült csirkecomb volt akkor kb 350kcal de ez attól függ hogyan készült.. fél tányér káposzta; Párolt, Székely, Savanyú, Lila,? Egyébként ez max 100 kcal lehetett. 1db hamburger 350kcal. de ez is a méretétől függ... Pontosan nem tudom kiszámolni de szerintem 1700-2000kcal körül lehet.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) Még egy kèrdès,holnap lekváros kenyeret vagy csokis croissant egyek? Más választás nincs,esetleg lehet h lesz müzli.
2013. jan. 17. 22:38
3/4 anonim válasza:
Ha van müzli akkor müzlit egyél :)
4/4 Combi27 válasza:
ne a kalóriát, hanem a szénhidrátot számold leginkább..szénhidrátból is azt amelyik gyorsan szívódik fel...
Ha nem sportolsz akkor a napi szénhidrát beviteled 180-200 gramm legyen 6 étkezésre elosztva...
pl: 40-25-55-25-55-25 gramm szénhidát étkezésenként (8-10-12-16:30-18-21 órakor)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!