Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Jól értem, ez így van?

Jól értem, ez így van?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túlsúlyos, csak van rajtam egy kis felesleg néhány helyen (pl comb) és ha diétázom (kevesebb kalóriát viszek be, több fehérje, kevesebb szénhidrát) emellett pedig sportolok valamit, akkor mivel kalóriából kevesebbet viszek be, így nem épülhet izom (pl biciklinél a vádlira), hanem a többi helyről, ahol van, onnan fog "eltűnni" a felesleg ( és persze más helyről is, mert nincs helyi fogyás). Tehát így nem épülhet izom, hanem a szálkásítás (kevesebb zsír) lesz az eredmény(vagyis nem vastagabb lesz a lábam, hanem vékonyabb). Ez így van?
2012. dec. 28. 09:15
 1/2 anonim ***** válasza:

nem,ez nem így van,

mert ha pl biciklizel, akkor a vádli izmodat is használod,és minden izom a rendszeres használattól erősebb,vastagabb,és nagyobb is lehet,

2012. dec. 28. 09:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Mivel a fehérje regeneráció során beépül az izomba, így erősödhet, de a szálkásítás és a tömegnövelés között sok a különbség. Pl. most, ha naponta tekersz 10 kilómétert nem lesz 200 kilós lábad.
2012. dec. 28. 15:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!