Jó a mai napom?
R: 1banán, 50g [link] ilyen
T: 3 mandarin, 3 abonett, 0.5 gránátalma
E: 180g spenótfőzelék 2 tükörtojás, 1körte
U: 1 alma, 1körte
V: 1 szelet sonka: uborka, paprika, paradicsom
Visszaolvasva kicsit sok volt a gyümölcs, nem szoktam ennyit enni
Ma nem tudok mozogni, beteg vagyok :(
14/l
Olyan szép egészségesen hangzik a napközbeni kaja, leszámítva, hogy semmi tápértéke, és akkor pont vacsorára egy megterhelőbb kaja? Hmmhmm.. :D
Amúgy jobbulást.
Megterhelő, a paprika és a sonka? :)
Nem, ez egészen jó szerintem, csak reggelre gyümölcs helyett mehetne zsiradék (erre reagál az emésztésünk!!) és müzliszelet.. ezt felejtsük már el, 14 éves vagy, ne legyen a reggelid ilyen disznótáp. Zöldségek, husik, az igen!
Nap közben szerintem írtam, hogy elvileg ennyi gyümölcs nem kell, és helyette zöldség mehetne. Ez egy dolog, igazam van benne, de amiket te eszel egyáltalán nem rosszak. Ebédre a tojás, spenót tök jó (gondolom tej-lisztmentes főzelék ;)
Én mániákusan több húst adnék fiataloknak, de nem biztos hogy igazam van, nagyon jó táplálékok a zöldségek, gyümölcsök!
Nem baj, így is aránytalanul magas a százalékom :D
Jobbulást (nem írtad milyen beteg vagy, de általában, fertőzések megelőzésére napi minimum 1 g C-vitamin, de akár 3-4 g is mehet és 3000-5000 NE D vitamin, az immunrendszernek mindkettő fontos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!