Jó a mai napom?

Figyelt kérdés

R: 1banán, 50g [link] ilyen

T: 3 mandarin, 3 abonett, 0.5 gránátalma

E: 180g spenótfőzelék 2 tükörtojás, 1körte

U: 1 alma, 1körte

V: 1 szelet sonka: uborka, paprika, paradicsom

Visszaolvasva kicsit sok volt a gyümölcs, nem szoktam ennyit enni

Ma nem tudok mozogni, beteg vagyok :(

14/l

2012. dec. 7. 14:12
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Javitanám, uzsira nem eszek körtét!!!!
2012. dec. 7. 14:13
 2/12 anonim ***** válasza:
És kevés az állati eredetű táplálék.
2012. dec. 7. 16:13
 3/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ide mindent beírhatsz

2012. dec. 8. 09:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Osszeszamoltam ugy nem sok inkabb a minosegre gondoltam :)
2012. dec. 8. 10:08
 5/12 anonim válasza:

Olyan szép egészségesen hangzik a napközbeni kaja, leszámítva, hogy semmi tápértéke, és akkor pont vacsorára egy megterhelőbb kaja? Hmmhmm.. :D

Amúgy jobbulást.

2012. dec. 9. 12:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Megterhelő, a paprika és a sonka? :)

Nem, ez egészen jó szerintem, csak reggelre gyümölcs helyett mehetne zsiradék (erre reagál az emésztésünk!!) és müzliszelet.. ezt felejtsük már el, 14 éves vagy, ne legyen a reggelid ilyen disznótáp. Zöldségek, husik, az igen!

Nap közben szerintem írtam, hogy elvileg ennyi gyümölcs nem kell, és helyette zöldség mehetne. Ez egy dolog, igazam van benne, de amiket te eszel egyáltalán nem rosszak. Ebédre a tojás, spenót tök jó (gondolom tej-lisztmentes főzelék ;)

Én mániákusan több húst adnék fiataloknak, de nem biztos hogy igazam van, nagyon jó táplálékok a zöldségek, gyümölcsök!

2012. dec. 9. 12:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! A zold kezre akartam nyomni de veletlen mellenyomtam a kozepesen hasznosra, ne haragudj! Koszonom mindenkinek
2012. dec. 9. 14:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem baj, így is aránytalanul magas a százalékom :D

Jobbulást (nem írtad milyen beteg vagy, de általában, fertőzések megelőzésére napi minimum 1 g C-vitamin, de akár 3-4 g is mehet és 3000-5000 NE D vitamin, az immunrendszernek mindkettő fontos)

2012. dec. 9. 17:08
 9/12 anonim válasza:
szerintem jó, bár az a müzli nem kéne
2012. dec. 9. 17:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Reggelire zabkása mehet almával fahéjjal és mézzzel (vagy xilittel) ?
2012. dec. 9. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!