Le akarok adni 6-7 kilót. Tisztába akarom tenni a fogalmakat?!
Tehát, néztem kalóriatáblázatot, mibe mennyi szénhidrát van, kalória, zsír stb. A kalklátor szerint nekem közel 2000 kalóriára van szükségem naponta. Ezt le kell dolgoznom igaz?
Szóval betartom az étrendet, max 2000 kalória naponta, és ezt 1 nap alatt le is próbálom adni, akkor a szervezetem ellen fogok dolgozni? És mi van ha a kalóriát csökkentem mondjuk 1500-ra, és kb 2 órát futok naponta, ami kb 2000 kalória.
Szénhidrátot minél kevesebbet fogyasztok.
A fő az lenne hogy, amit bejuttatok, közel 2000, azt aznap le is dolgozzam, vagy annyit nem szabad edzeni?
teljesen összekevered a dolgokat,
egy kicsit olvasgathatnál ezekről a neten is , mielőtt kiírsz egy ilyen kérdést,
Ha kalkulátor 2000-ret adott meg az az a mennyiség, amit edzés nélkül is eléget a szervezeted egy nap.
Futással lehet a legtöbb kalóriát elégetni, de nem zsírt, csak azt amit megettél. Vagyis ez a tempótól függ, de azt már kocogásnak hívjuk.
Hát ha naponta annyit edzel, hogy 2000 kalóriát égetsz el akkor sokkal többet kellene enni, mivel a szervezeted egy folytában 0-24 órában dolgozza fel a bevitt energiát alvás közben is.
És nehogy csökkentsd a napi bevételedet 1500-ra. Az egész hetiből(ami nálad 14ezer)kell csak 500-1000 csökkenteni.
És ettől a mennyiségtől 1,5-2 hónap alatt tudsz megszabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!