Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zöldségből annyit eszek,...

Zöldségből annyit eszek, amennyit akarok?

Figyelt kérdés

Ha éhes vagyok, akkor ehetek zöldségeket?

Bár azért ez az 'amennyit akarok' nem olyan sok, sztem olyan 100-150 g körül ehettem 9 körül, mert nagyon éhes voltam, viszont ezek a zöldségek párolt kukoricából, borsóból és répából állnak, amik tudom, nem a legfogyókúrásabbak, de ezeket szeretem, másra nem állok át. Max ezt se eszem meg, ha azt mondjátok, h ne.

2012. aug. 2. 23:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát valóban ezeket nem jó este fogyasztani. De tudok egy jobb alternatívát, ami még segíti is a fogyást.

Ha megengedheted magadnak vegyél valamilyen olcsóbb fehérje port és ha nagyon éhes vagy igyál meg egy nagy adagot. Ezek azért jók mert zsír nincs bennük és még egy nagy adag is alig tartalmaz kalóriát, ráadásul az is fehérje.

2012. aug. 2. 23:56
 2/9 kalmj ***** válasza:
A kukorica tényleg nem a legjobb, de 100-150 gramm simán mehet. Ez pont arra a 10-13 grammra jön ki, amit én mint cukorbeteg kötelezően meg kell egyek 9-kor. Ha nekem egészséges, akkor neked is. :)
2012. aug. 3. 00:16
 3/9 Szoondiii ***** válasza:

1. 9 körül biztos, hogy mivel lassabb az emésztés, nem a legjobb. egyébként meg mindegy, ha utána nem viseli meg a gyomrod. majd ha idősebb leszel, akkor megfogja :)

2. bármennyi alacsony keményítő tartalmú zöldséget és zsíros vagy sovány húst ehetsz. ez mindig is így volt (az elmúlt millió években), csak a mi idióta orvosaink bezavartak ebbe. meg a mezőgazdaság, persze..

2012. aug. 3. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem,mert ha túl léped a kalóriabeviteled Hízol...hanem akkor fogysz,hapedig ugyan gy eszel mint eddig sulyttartasz.... de ha éhes vagy igyál sok vizet ugy telit h nem kivánod utána a kaját;)
2012. aug. 3. 10:15
 5/9 Szoondiii ***** válasza:

ha túlléped a kalória szintet... ez az idióta dietetikusok dumája.

Egyél egy évig zsírszalonnát zöldséggel, aztán nézd mennyit sikerült híznod...

Olvass te is Szendi Gábort, és paleolit táplálkozást. Azokból lehet kicsit tanulni táplálkozás terén.

2012. aug. 3. 11:27
 6/9 kalmj ***** válasza:

Ne egyél csak szalonnát, mert májzsugorod lesz.

Ne egyél csak fehérjét, mert tönkremegy a veséd.

Ne egyél csak szénhidrátot, mert cukorbeteg leszel.

2012. aug. 3. 14:09
 7/9 Szoondiii ***** válasza:

A májzsugor és a vese probléma honnan is jött?

Egyébként a normális táplálkozás hús + zöldség, tehát nem csak fehérje, vagy csak zsír.

2012. aug. 6. 08:50
 8/9 kalmj ***** válasza:
Orvosi felügyelet alatt vagyok. (Meg a józanész is azt mondatja, hogy akkor terheled a belső szerveid egyenletesen, ha mindhárom fajta tápanyagot fogyasztod.)
2012. aug. 6. 21:37
 9/9 Szoondiii ***** válasza:

Az orvosi felügyelet hatására ma magasabb a zsíros, beteg emberek aránya mint valaha.

Az orvos jéé, nem isten hanem 6 év alatt egyetemen képzett ember. Ha azt tanulja, hogy valakinek kevés zsírt adjon enni és sok gabonát, mert ez "jó a szívnek", akkor ezt fogja tenni tök mindegy, hogy ezzel kinyírja a páciensét.

Az orvosok a gyógyszerek igazi eladói, mára a szerepük sajnos annyi, hogy felírjon neked egy gyógyszert, amit életed végéig fizetsz.

Táplálkozáshoz az orvosoknak talán 1/1000-ed része ért? Vannak, akik evolúciós megközelítésben vizsgálják a betegségeket, táplálkozást ők az a kb. 1/1000-ed rész.

2012. aug. 7. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!