Ha heti 1 léböjt napot akarok tartani, akkor azt melyik nap tegyem?
Figyelt kérdés
Már 2 hónapja életmódot váltottam és azóta mínusz 8 kilónál tartok :) Kicsit felpörgetném a dolgokat, ezért heti 5 nap eszem 1200-140Hogyan a leghatásosabb?2012. júl. 23. 09:16
1/2 anonim válasza:
NEM kell léböjt napokat tartani, azokon a napokon csak belassul az anyagcseréd, utána meg tartalékol egy kicsit.
2/2 anonim válasza:
ez nagyon durva, én pont ma döntöttel el hogy ezt fogom csinálni! az utóbbi időben (még tegnap is) sajnos nagyon sokat ettem, de ma még semmit csak salaktalanító teát iszogattam meg vizet. Én úgy gondoltam minden hétfőn ezt fogom csinálni, hogy így kezdődjön a hét, és a hét többi napján is diétásan.
Gratulálok a -8 kg-odhoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!