Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 13 éves lány vagyok.160 cm és...

13 éves lány vagyok.160 cm és 66 kg. Hogy fogyhatnék le még 5-10 kg-t?

Figyelt kérdés
Kalóriaszámlálással sikerült már megszabadulnom 5 kg-tól amiből 1 kg-t vissza híztam két hét alatt mert vendégségben voltam.Az 5 kg-t 1 hónap alatt adtam le még így is jó lenne 5-10 kg-t leadni.Kenyeret csak reggel eszek 3-4 dkg-t,sok zöldséget és gyümölcsöt eszek.3-4 (esetleg 5) étkezés során megtudok maradni az 1500 kcal-nál.De az a baj hogy az evések közt 500 kalóriát összeeszek egy nap.Ezen egy kicsit az almaecet segített.Nem rég kezdtem almacetet inni (persze vízzel) minden evés előtt.Mennyire lehet ez jótékony hatással a fogyásomra?Mi tegyek hogy az evések között ne egyek össze vissza.És még egy dolog az 5kg-t úgy fogytam le hogy mellette mindennap fagyit is ettem, vagy csokit.Persze csak annyit aminnyi belefért az 1500 kcal-ba.Hülye válaszokra nem vagyok kíváncsi.

2012. aug. 17. 10:36
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én is számolgatom a kalóriákat és 16éves vagyok.175cm/53kg
2012. aug. 28. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!