Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 166/100kg-os lány vagyok. Mit...

166/100kg-os lány vagyok. Mit ajánlanátok, hogyan fogyhatnék le?

Figyelt kérdés
Annyira nem látszik szerencsére,mert erős csontozatom van. Leginkább az uszógumik zavarnak,has tájékon van problémám. Elkezdtem Norbi-Pesuth Rita kickbox tornáját. Kenyeret,pékárút már régóta nem eszem. Most már délután,este vagy semmit,vagy alig eszem. Mit javasolnátok,még mit és hogyan csináljam?
2010. szept. 27. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Ne mentegesd magad, hogy nem látszik, igenis 100 kg mindenkin látszik. Első a beismerés.

2. Kivizsgálás: nem véletlenül lettél 100 kg, szerezz papírt róla, hogy egészséges vagy, mert ha van bármi gond, és nem kezelik, az életben nem fogysz le. Pajzsmirigy, cukor, hormonok, fogamzásgátló stb.

3. Ne koplalj, az nem megoldás, hogy nem vacsorázol.

4. A torna jó, vedd meg Norbi könyvét és táplálkozz aszerint. Nem kell drága cuccokat venni, elég, ha az elvet betartod, de a 3-as kódú kajákat kerüld el, míg le nem fogytál. Heti fél kg fogyással tudsz számolni.

2010. szept. 27. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem se beszélj mellé.Kalória táblázat,kiszámolod a napi szénhidrát bevitelt és 2 hetente csökkented,egészen a napi 60grammig.Aztán ezt tartod,amíg el nem éred a kívánt súlyt.Fehérjét meg egyél rendesen,sokat.
2010. szept. 27. 17:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én is 100kg voltam, én 172cm-hez. Hát a mentegetésről annyit, hogy rajtam nem látszott hogy annyi vagyok, mert még a párom se hitte el. De azért kövér voltam, nem azt mondom, hogy nem:) Csak olyan 80-85-nek néztek.

Na de a lényeg az, hogy januártól elkezdtem máshogyan enni+mozogni és most 69kg vagyok. Tehát 31kg lement. Ez nem jó, hogy délután már nem eszel. Napi 4x szoktam én. Így sikerült fogynom, pedig most többször eszem, mint mikor kövér voltam. Azelőtt ettem napi 1x, de akkor sokat, szerintem az vezetett odáig, hogy elhíztam. 70-ről 100-ra olyan 2 év alatt. De ez már csak emlék szerencsére hogy 100kg-t mutat a mérleg. Ha gondolod írj privit nekem és leírom pontosan, hogy miket eszem/mennyit, mozgás stb. Ha érdekel. De ne számíts valami csodaszerre, azt nem fogok ajánlgatni:))

2010. szept. 28. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!