Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le 15-20...

Hogyan fogyhatnék le 15-20 kg? Egy túlsulyos lány vagyok,172 cm-hez 85 kg vagyok.

Figyelt kérdés

A segitségeteket kérném abban, hogy valami olyan fogyókurát mondjatok ahol megvan határozva a menü amit ehetek, vagy ha van valami más ötletetek akkor szivesen fogadom. Ti mivel fogytatok le?

Tudom mindenki azt mondja, hogy sportoljak, sportolok, szoktam szaladni meg itthon tornázni.

Előre is köszönöm a válaszaitok.

2010. febr. 23. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Nincsen csoda :)

egyél kevesebbet, figyelj oda rá,hogy mit és mozogj valamit.

2010. febr. 23. 12:43
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

olvasd el ezt. itt sok mindent meg fogsz tudni, utána segítek szívesen ha valamire kíváncsi vagy

2010. febr. 23. 12:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is 172 cm vagyok és pont 85-86kg voltam.Most 69kg vagyok:)

Én egyszerűen csak futok.Majdnem minden nap kb.45 percet.Az elején 20 perceket futottam és mindig növeltem egy kicsit.Amikor meg nem futok akkor leg magic-ezek vagy rubint rékázok.Mellette nem eszek sokat.Reggel: zabpelyhet,suliban:almát,3kor érek haza akkor levest,4-5kor meg főételt,6kor/utánna:gyümit vagy salit.Bármilyen kérdésed van írj:)rem tudtam segíteni

2010. febr. 23. 15:12
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Nem is csodára várok, csak egyszerüen mások tapasztalatára voltam kiváncsi. És igen szoktam mozogni, amúgy irtam is, csak te nem olvastad el figyelmesen. Ez is egy csoda.

A többieknek, nagyon köszönöm.

2010. febr. 23. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves 15:12-esnek igaza van, a mozgás a kulcs és a rendszeres, kisadagos étkezés. Én tornázom és csak akkor eszem, ha éhes vagyok, naponta legfeljebb 5X, de már egy darab keksz a kávé mellett 10 órakor is étkezésnek számít (nálam).

(15:12-es a legmagic-kel mennyit szoktál edzeni? Hatásos?)

2010. febr. 23. 18:07
 6/8 anonim válasza:
én 173 cm vagyok és 85-86 kg:/ (igaz h erős a csontozatom) de én is szeretnék fogyni min.15 kilót.
2010. febr. 23. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:

15:12-es vagyok.Szerintem hatásos,persze ez csak kiegészítésként:) Én úgy szoktam csinálni,h reggel csinálom 3-4 percig aztán hazajövök akkor is 3-4 percig és este is 5percig.Mondjuk az elején fárasztó volt 2 perc is:)Én így szoktam csinálni (többször):

[link]

2010. febr. 23. 19:16
 8/8 A kérdező kommentje:
18:31 irj privát e-mailt kérlek és bátorithatjuk egymást.
2010. febr. 23. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!