Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 13 éves lány vagyok.160 cm és...

13 éves lány vagyok.160 cm és 66 kg. Hogy fogyhatnék le még 5-10 kg-t?

Figyelt kérdés
Kalóriaszámlálással sikerült már megszabadulnom 5 kg-tól amiből 1 kg-t vissza híztam két hét alatt mert vendégségben voltam.Az 5 kg-t 1 hónap alatt adtam le még így is jó lenne 5-10 kg-t leadni.Kenyeret csak reggel eszek 3-4 dkg-t,sok zöldséget és gyümölcsöt eszek.3-4 (esetleg 5) étkezés során megtudok maradni az 1500 kcal-nál.De az a baj hogy az evések közt 500 kalóriát összeeszek egy nap.Ezen egy kicsit az almaecet segített.Nem rég kezdtem almacetet inni (persze vízzel) minden evés előtt.Mennyire lehet ez jótékony hatással a fogyásomra?Mi tegyek hogy az evések között ne egyek össze vissza.És még egy dolog az 5kg-t úgy fogytam le hogy mellette mindennap fagyit is ettem, vagy csokit.Persze csak annyit aminnyi belefért az 1500 kcal-ba.Hülye válaszokra nem vagyok kíváncsi.

2012. aug. 17. 10:36
1 2
 1/11 Laciló válasza:
Szia, én 14 éves vagyok 159 cm és 53kg. Nem vagyok megelégedve én sem a súlyommal, mivel lovagolok a combom izmos, nincs rajta semmi háj, viszont a hasam... Na igen. Én személy szerint Rubint Rékázom, futok, lovagolok, bicajozok. Reggel megcsinálok 50 felülést, délben evés elött, és este 50 még, persze más-más gyakorlatokkal vegyítve. Szerintem mozogj :))
2012. aug. 17. 10:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha kivansz valami edeset inkabb egyel gyumolcsot vagy keszits turmixot cukor nelkul.Probald az edesseget lecsokkenteni , hogy csak hetente eszel 1-2-szer edesseget es tornassz.Gyalogolj nehany megalot,menj el ha lehet naponta setalni es keress valami tornat amit szeretsz vegezni(kosar,uszas,vagy kereshetsz tornavideokat a youtubeon).
2012. aug. 17. 10:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Fehérjét mennyit fogyasztasz?

Ilyenkor a plusz zsírréteg életkori/hormonális okokból is lehet.

Ha a növekedésbe drasztikusan beavatkozol, felnőttkorodban végigkísérhet a fel-le ugráló plusz súly.

Próbálj több fehérjét fogyasztani a növekedéshez - így a súlyod megállhat, míg a magasságod nő, tehát vékonyabb leszel.

A fehérjét próbáld a szénhidrát rovására növelni. Javasolt fehérjeforrás: túró, sovány sajt, tojás, szárnyas mell natúran kisütve vagy főzve, vörös húsok (sertést kevésbé, mert nagyon zsíros hústípus, inkább szárazabb marha/borjú).

2012. aug. 17. 10:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Szerintem a magasságodhoz képest az 53 kg nem sok , de ha nem arányosan oszlanak el a kilók akkor megértem hogy nem vagy magaddal elégedett. Mozgással nincs gondom van hogy 1 nap 10-20 km-t gyalogolok 1-2 órát bicajozok , ha van kedvem röplabdázok , Én is szoktam néha Rubint Rékázni de általában Béres Alexandrát szoktam csinálni azt jobban szeretem.Mozgással nincs nagy gond.Hát igen a gyümölcs azért segít de van hogy nem elég.mert van hogy megkívánok dolgokat és nem tudok ellenállni.
2012. aug. 17. 10:58
 5/11 anonim ***** válasza:
SEHOGY! 13 éves vagy,még gyerek. Hagyd abba a kalóriaszámlást,egy baromság! egy 13 éves kislány még fejlődik,nem kalóriákat meg fehérjéket kell számolni,hanem mozogni! Ha nem vagy kíváncsi hülye válaszokra,ne tegyél fel hülye kérdést,ilyen egyszerű!
2012. aug. 17. 11:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Fehérjét eddig nem nagyon számoltam , néha ránéztem hogy minek mennyi a fehérje tartalma.Legtöbbet csirkehúst eszek Sütve kevés napraforgóolajjal és főzve is szoktam.Mindennap iszok joghurtot és tejet.Reggelihez szoktam fogyasztani nagyon kevés trappista sajtot, bár én úgy tudom nem a zsírszegény sajtok közé tartozik.
2012. aug. 17. 11:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem te most fogsz egy nagyot nőni és ezért raktároz a szervezeted. Barátnőm is ilyen korába elég duci volt aztán nőtt 20 centit és tök vékony

2012. aug. 17. 11:08
 8/11 A kérdező kommentje:
5. Válaszoló,szerinted miért hülye a kérdésem?Le akarok fogyni mert kövér vagyok és még ha 2000 kcal-ás étrenddel tudnák lassan lefogyni az sem lenne baj mert rendszeresen mozgok.6.válaszoló a barátnőd 20 cm-t nőtt?Mennyi idő alatt ha én is nőnék 10-20 m-t nem aggódnák a kg-k miatt.
2012. aug. 17. 11:16
 9/11 anonim válasza:
5. válaszolóval értek egyet. Még gyerek vagy. És ebben a korban ha fogyókúrázol, nagyot ártasz az egészségednek és a fejlődésednek. De a te dolgod. Majd rájössz évek múlva.
2012. aug. 17. 12:25
 10/11 anonim ***** válasza:
A szüleid/nagyszüleid (esetleg idősebb testvér) milyen magas?
2012. aug. 17. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!