Normális, hogy csak ennyi kalóriával tudok fogyni?
177/95 kg vagyok. Az elmúlt évben 38 kg-t fogytam. Mindig megvolt a havi 3-4 kg fogyás átlagban, 1800 kcal bevitellel. Amikor pár hónapja megállt a súlyom, csak 1300 kcal bevitelnél indult be újra a fogyás, pedig sokat mozgok, sportolok is. Nem hinném, hogy ilyen keveset kellene ennem, de ha ennél többet eszek, újra megáll a fogyás. Reális, hogy ilyen paraméterekkel csak ennyit ehetek ezek szerint?
Köszi a segítő válaszokat!
36/N
Hát nézegettem kalkulátorral, ha 177 vagy 95kg-vel akkor 1700 az alapanyagcseréd, ha tegyük fel egész nap semmit nem csinálsz akkor az 1200 kalória reális lehet heti egy kg fogyáshoz de borzasztóan kevés így is
Szerintem inkább egyél ennél többet és mozogj többet, a deficit felét érdemes evesből és másik felét mozgásból biztosítani
Pl ha tényleg csak 1200al menne a fogyas inkább egyél 1400at és kardiózz le 200 at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!