Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyire hatékony a kalória...

Mennyire hatékony a kalória számlálos diéta?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék fogyni. Az elmúlt pár évben kb 15 kg jött fel persze nem magától. Soha eddigi életemben nem voltam elhízva,mindig is csinos,vékonyka voltam. Tisztára el vagyok keseredve emiatt és tudom magam kell tegyek azért, hogy újra vissza nyerjem a régi súlyom. Közrejátszott az is valószínűleg,hogy hormonális fogamzásgátlót kezdtem el szedni és persze az egészségtelen életmód. Akkor kezdtem el rohamosan hízni amikor el kezdtem szedni a gyógyszert es félreértés ne essék nem kifogásokat keresek de soha nem volt gondom abból kifolyólag,hogy mit ettem ,nem kellett kalóriát se számolni.

Segítssetek kérlek!!!

okt. 24. 20:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Abszolút hatékony. Én is mindig vékony voltam, aztán leszoktam a cigiről, zabálni kezdtem, plusz 10 kg... Kcal számolással és sok sporttal fogytam le.
okt. 24. 20:07
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Konkrétan semmi más nem hatékony. Cska ha az ember kevesebb kaloriát eszik mint éget. Mindent grammra kell mérni
okt. 24. 20:22
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem a kalóriaszámlálás fogyaszt, hanem a kalóriabevitel csökkentése.
okt. 25. 06:30
 4/16 anonim ***** válasza:
56%

A kalóriaégetés nem egy módszer, hanem a testünk energiaháztartásának működése.

Nem diéta, hanem biofizika. Ha több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel, fogysz. Ha többet viszel be, akkor hízol. Annak a bolygón élő párszem embernek nem hatékony, akiknek ez agyban nem működik, de az nagyon ritka betegség.

A fog.gátló nem hízlal, hanem étvágyat csinál. Az hízlal, amit mellette megeszel.

okt. 25. 06:34
 5/16 A kérdező kommentje:
#4 azért a hormonok eléggé be tudnak zavarni és a fogamzásgátlók egyik mellekhatasa a hízás persze nem csupán ettől kúszik fel jó pár plusz kg.
okt. 25. 08:53
 6/16 anonim ***** válasza:
39%

5, nem, nem mellékhatás a hízás.

Hízni nem tudsz egy fogamzásgátlótól. Hízni a plusz bevitt kalóriától tudsz. Hogy ezt befolyásolja a gyógyszer vagy nem az más kérdés. De ha növeli az étvágyat, akkor is lehet józan ésszel nemet mondani, mert tudod, hogy nincs szükséged annyi ételre...

okt. 25. 08:56
 7/16 A kérdező kommentje:
Ha már növeli az étvágyat akkor már attól is lehet hízni főleg ha előtte nem volt ilyen jellegű probléma
okt. 25. 09:22
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem, attól, hogy nagyobb az étvágyad, nem hízol. Attól hízol, hogy eszel.

Én is szedtem gyógyszert, és is éhesebb voltam, mégsem híztam egy dekát sem, mert nem ettem többet, mint addig. Ez ennyire egyszerű.

okt. 25. 09:25
 9/16 A kérdező kommentje:
Ha már éhes az ember akkor általában eszik is , nem így gondolod? Van aki persze koplal de az nem megoldás a hízásra.
okt. 25. 10:43
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem azért híztam meg miután letettem a cigit, mert valami olyan dologtörtént bennem amitől jobban hízok, hanem azért mert nagyobb lett az étvágyam, és kellett valami pótcselekvés, így zabáltam. De ha nem szokok le a cigiről, akkor nincs ez, és nem hízok meg. Tehát végülis a cigileszokás miatt híztam meg, mint ahogy a kérdező a fogamzásgátló szedés miatt. Szerintem mindeki érti ezt, ugyan arról beszéltek. Csak nem mindenkinek "ennyire egyszerű" elnyomni a megnövekedett étvágyát. 8-as, te nagyon ügyes vagy hogy neked ilyen könnyen ment, de egy egész életében vékony embernek, akinek sosem kellett odafigyelni az étkezésére és egyszer csak oda kell, ez nem ennyire egyszerű. Fel sem merül bennünk hogy gond lehet, csak esszük ami jól esik, mint addig egész életünkben. Legalábbis velem így volt. Aztán egyszer csak jön a pofon, és onnantól nekünk is alklamazkodni kell az új helyzethez.
okt. 25. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!