Mennyire hatékony a kalória számlálos diéta?
Nagyon szeretnék fogyni. Az elmúlt pár évben kb 15 kg jött fel persze nem magától. Soha eddigi életemben nem voltam elhízva,mindig is csinos,vékonyka voltam. Tisztára el vagyok keseredve emiatt és tudom magam kell tegyek azért, hogy újra vissza nyerjem a régi súlyom. Közrejátszott az is valószínűleg,hogy hormonális fogamzásgátlót kezdtem el szedni és persze az egészségtelen életmód. Akkor kezdtem el rohamosan hízni amikor el kezdtem szedni a gyógyszert es félreértés ne essék nem kifogásokat keresek de soha nem volt gondom abból kifolyólag,hogy mit ettem ,nem kellett kalóriát se számolni.
Segítssetek kérlek!!!
A kalóriaégetés nem egy módszer, hanem a testünk energiaháztartásának működése.
Nem diéta, hanem biofizika. Ha több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel, fogysz. Ha többet viszel be, akkor hízol. Annak a bolygón élő párszem embernek nem hatékony, akiknek ez agyban nem működik, de az nagyon ritka betegség.
A fog.gátló nem hízlal, hanem étvágyat csinál. Az hízlal, amit mellette megeszel.
5, nem, nem mellékhatás a hízás.
Hízni nem tudsz egy fogamzásgátlótól. Hízni a plusz bevitt kalóriától tudsz. Hogy ezt befolyásolja a gyógyszer vagy nem az más kérdés. De ha növeli az étvágyat, akkor is lehet józan ésszel nemet mondani, mert tudod, hogy nincs szükséged annyi ételre...
Nem, attól, hogy nagyobb az étvágyad, nem hízol. Attól hízol, hogy eszel.
Én is szedtem gyógyszert, és is éhesebb voltam, mégsem híztam egy dekát sem, mert nem ettem többet, mint addig. Ez ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!