Vannak jó, ingyenes kalória számláló alkalmazásokat?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni odafigyelni a kalóriákra, viszont eddig nem találtam hozzá megfelelő alkalmazást.
Előre is köszönöm, ha tudtok ajánlani
2023. dec. 10. 17:41
1/3 anonim válasza:
Nekem a kalóriabázis a kedvenc. Számomra az a legegydzerűbb, abban lehet a legkevesebb gombnyomásból betáplálni mindent.
Yazio nekem kicsit bonyolult, mas appokban meg keves a betaplalt etel es sokat kell manualisan bevinni. Ezert szeretem a kaloriabazist mert kb minden marka mindene benne van. Sose fizettem elo es szerintem igy is tokeletesen kenyelmesen hasznalhato. Csak extra funckiok vannak az elofizetesben mint pl gyorsgombok de elofizezes nelkul is van gyorsgomb csak kevesebb
2/3 anonim válasza:
Kalóriabázis, Yazio, MyFitnessPal, MyFoodData
3/3 anonim válasza:
Nekem a Myfitnesspal nagyon bevàlt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!