Szerintetek ez mennyire volt sok?
Sziasztok!
A mai nap többet ettem amennyit szoktam, valamiért ma nagyobb étvágyam volt. Nem szokott ilyen lenni. Ez mennyire tudja befolyásolni a dolgokat?
Reggelire nagymamám sütött isteni finom süteményt, abból ettem 2 nagyobb kockát. ( boci sütemény)
Plusz espresso kávé.
Ebédre ettem húslevest 2 dara galuskával illetve répát is szedtem hozzá.
Második kb 7-8szelet fasírt illetve 3-4 evőkanál krumpli püré volt.
Aztán utána ittam egy espresso kávét egy kis tejjel és ehhez egy szelet túrós rétest ettem.
Ma már többet nem eszek, mert most már fullon vagyok .
Picit félek hogy sok volt ez így, de tényleg jó étvágyam volt.
1500 kcalt szoktam amúgy bevinni(szem mértékre).
18L/53 kg/168cm
Holnap viszont lesz edzésem plusz mellé még a nap folyamán sétálni is fogok.
Fehérjét illetve a rostot szoktam megnyomni jobban. Mostanában viszont van olyan hogy egyik nap jobban figyelek erre viszont másiknap annyi fehérjét nem eszek.
Miért kellene híznia? Mert egy BMI index alapján soványnak számít? Egy olyan valami alapján, ami nem nézi az izom-zsír arányt?
Én a BMI alapján túlsúlyos vagyok, közben pedig készülök az első testépítő versenyemre.
Nézzen bele a tükörbe mindenki, sokkal relevánsabb lesz, mint számoknak hinni.
Látatlanban én is azt mondanám, hogy +5kg se ártana, de ezzel csak vaktába lövöldözünk, mert nem tudjuk, hogy néz ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!