Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Sertés lapockát hogy lehet...

Sertés lapockát hogy lehet beilleszteni az étrendbe, mennyi kalóriával számoljak?

Figyelt kérdés
Kondizok, de nagyon nem jön a tömeg, több, mint egy hónapja nem nő a súlyom. Nem tudok már több szénhidrátot megenni, ezért inkább eszek zsírosabb fehérjeforrásokat. A lapockát mennyivel kéne számolni? Elég eltérő, hogy az oldalak mennyi kalóriát írnak, van ahol 150 kcal 100 grammonként, de van ahol 300 kcal. Szóval a szórás igen nagy. Esetleg, ha valaki evett sertéslapockát tömegelés alatt, nagy segítség lenne, ha megmondaná, ő mennyivel számolt.

dec. 5. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Keress közepesen zsíros húshoz adatokat, kb 200 kcal/100 g körül van.
dec. 5. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Keress egy kcal/gramm adatot, és mindig azzal számolj a jövőben.
dec. 5. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy elérted a szervezetednek azt a határát ahonnan már csak sokkal lassabban tud izmot építeni. Nem nagyon tudunk rólad semmit, de én is kb 7-9 hónap alatt értem el oda, hogy onnantól hiába ettem azt amit korábban egyszerűen megálltam. Pl 90-nél többel egyszerűen nem tudok gugolni mert szétmegy a térdem, pedig érzem, hogy az izmomnak nem megterhelő.

Szerintem válts gyakorlatokat, olyat amire tudod bátran pakolni a súlyokat. Csináld nagy súllyal, akkor nagyobb lesz az étvágy is. Túl sokat nem ennék a helyedben, mert csak lerakódik a hasadra aztán csúnya lesz. Sovány hús, sok zöldség. Napi 3x + 2kisebb étkezés. De am grammra sose számolom ki, nincs is rá időm mert dolgozok. Berakok 2 szelet csirkemellet valami zöldséggel és cső. Az bőven elég.

dec. 6. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudtommal kb. 19% fehérje és 7% zsír = ~145 kalória 100 grammonként.
tegnapelőtt 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!