Ha a kalória kereteden belül maradsz, nincs olyan, hogy csaló kaja.
2020. júl. 22. 15:05
2/8 Bzs03 válasza:
Egyik sem. Egyszerűen nem eszek mű eteleket. Csak ami természetes.
2020. júl. 22. 15:05
3/8 anonim válasza:
Korábban tartottam, de nem vált be, mindig hatalmas édesség zabálások lettek belőle és hátráltatták a fogyásomat, semmissé tették a testmozgásomat és az eredményeimet. Úgyhogy az utóbbi verzióra váltottam és ez szerencsére jól működik.
2020. júl. 22. 15:27
4/8 anonim válasza:
Havi 1 csalónap. Emellett megy a fogyàs, tartom majdnem màsfél éve. Nincs köztes bezabàlàs, és nem újult ki a függőségem sem ettől, viszont szàmomra tarthatóbb így az életmódvàltàs, mintha egy életre le kéne mondanom ezekről a kajàkról. A tiltólistàkkal teli próbàlkozàsokkal koràbbról az a tapasztalatom, hogy nekem egyértelműen nem működnek hosszútàvon...így ebből tanultam és stratégiàt vàltottam.
Gyakrabban nem akarok tartani ilyet mert akkor megint elkezdenék függeni , és ezt nem akarom, mert abból az àllapotból nagyon nehéz volt kijönni, és az elvonàsi tünetek se kellemesek.
2020. júl. 22. 16:50
5/8 anonim válasza:
Mindkettő :D
Néha megeszek egy szelet csokit ha találok valami újat, vagy egy pudingot tízóraira. 1200-1500 kcal + 30-40 perc szobabiciklizéssel fogyok.
Hetente 1 csalónapot is tartok, de próbálom nem túlzásba vinni. 3000 kcal környéke.
Eddig 5 hét alatt 6 kg ment le nagy túlsúlyból
2020. júl. 22. 19:13
6/8 anonim válasza:
Nem tartok csaló napot. Ha valami olyat kívánok meg, akkor módosítok picit a többi kajámon aznap és ennyi. Pl tegnap nagyon kívántam a pizzát így 2 rászre osztottam egyet és az egyik felét megettem vacsorára a másik felét meg ma ebédre és a többi étkezésnél voltam szigorúbb.. De nem sokszor fordul elő ilyesmi. Van, hogy simán csak megeszem és nem érdekel. Nem egy napon fog múlni.
2020. júl. 22. 20:06
7/8 anonim válasza:
Napi étkezésbe illesztem be.
2020. júl. 23. 06:44
8/8 anonim válasza:
Mikor hogy. Ha olyasmi egészségtelenebbet kívánok meg, ami nagyobb csomagban jön, akkor inkább csalónapot tartok, mert nehezen tudom megállni, hogy egyszerre ne egyem meg az egészet (míg amikor kis mennyiségben illesztem be a napi keretbe, akkor 1-1 szelet csokit veszek mondjuk). De csalónapon is igyekszem kalóriakereten belül maradni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!