Szoktatok csaló napot tartani? Ha igen, ilyenkor mennyit, mit esztek?
Én hetente 1x tartok olyan 3-5ezer kcal körül. Nem figyelek az adagokra, de nem eszem addig magam, hogy rosszúl legyek
Az e heti így fog kinézni
Reggel 5 kifli VAGY 3 pogi tömlős sajttal
Ebéd tejfölös túrós tészta cukrosan (múlt héten sajt golyó volt)
Vacsi oreoval töltött palacsinta
Nasinak meg valami ropi vagy chips. Már alig várom 🤤 :D
Így is megvan a heti -1 kg de még az elején járok, lehet később ritkábban tartok majd csalónapot.
Havi 1x szoktam általában. Ilyenkor többnyire olyat eszem, ami újdonság és "muszáj" megkóstolni, ill. gyümölcsből többet. Most Milka mogyorókrémet ettem (úgy egy fél üveget megettünk ketten magában), 2 péksütit, egy új Milka-oreo pálcikás jégkrémet, egy homemade hambit (itt csak a zsömi volt fehérlisztes, a belevaló minőségi alapanyag volt) és görögdinnyét.
Ilyen, amikor eszem szemét kaját is. Ha nem, akkor "tiszta" kajából eszem többet. Kicsit több protein szelet, protein puding, csirke chips, cukormentes fagyi, némi tiszta mogyoróvaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!