Ha semmit se mozgok, nem fogok fogyni így se?
Ha a táplálkozásod alapján kalóriadeficitben vagy, akkor fogyni fogsz mozgás nélkül is. A matek a lényeg.
A mozgás azért fontos, mert az egészséges élet alapja. Ha nem mozogsz, akkor előbb-utóbb a testsúlyod lesz a legkisebb problémád.
Még egyszer: ha kalóriadeficitben vagy, fogyni fogsz, mozgás ide vagy oda. Hogy hány kalóriával vagy deficitben, azt te tudod.
És igen, muszáj legyűrnöd a lustaságot, és hetente legalább kétszer-háromszor sportolgatni valamit.
13 kilotol szeretnék megszabadulni, az alkalmazás azt írta ez karácsonyig meg is lesz, kivancsi leszek..
Probalok többet mozogni is azért majd, vagy tornázni, köszönöm
Fogsz fogyni. De mozgás nélkül csak lassan.
Egyébkénz home office után felöltözöl és kimész egy órát sétálni. Tekintsd a megspórolt utazási időnek
Én 3 éve változtattam az étrendemen. Lefogytam 20 kilót (majdnem 100 voltam). Akkor nem mozogtam többet.
Egy év alatt lementem kb 80ra és már nem akart a térdem megdögleni, akkor kezdtem el sportolni heti 2-3 alkalommal. A két év alatt lement még 15 kiló, most 65 kiló vagyok.
Direkt figyeltem, hogy lassan foggyak, nem akartam a drasztikus fogyással több kárt csinálni, mint hasznot. Még 5 kilót akarok leadni, az év végéig meg lesz, utána csak súlyt tartok. Mivel 165 centi vagyok, így még pár helyen a 60 kilót is sokallják ehhez a magassághoz, de 60 alá nem nagyon akarok menni.
Egyél X kalóriát X aktivitás mellett. 2 hét múlva ha átlagban csökkent a súlyod, szuper, fogytál. Ha nem, akkor csökkents a kalórián és/vagy növelj a mozgáson.. Nem egy atomfizika ez a dolog.
Mozogni elsősorban nem azért kellene, hogy fogyj, mert 1 óra non-stop futással elégetsz 1 tábla csokit kb.. Nem könnyebb nemet mondani annak a tábla csokinak, mintsem 1 órát futni, mint a hülye?
1400 kalorian vagyok, de ma csak 1100 jott ossze. Nem vagyok ehes, 5x ettem kis adagokat. Megittam 3 liter vizet. Remelem beindul hamar
Koszi a valaszokat 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!